Büttner borto maitinimo baterija AGM

    Büttner borto maitinimo baterija AGM

    fritz-275300
    375,20 EUR
    Talpa

    MT AGM baterijos yra naujausios energijos akumuliatoriai. su dideliu galios tankiu ir optimizuotas šiurkščiai naudoti automobiliuose. Elektrolitas buvo pilnai susietas su stiklo pluoštu. Jis tapo įmanomas su ypač didelio tankio elektrodų plokštėmis. dideli sandėliavimo pajėgumai ir minimalūs nusidėvėjimo nuostoliai ciklinėse apkrovose.

    „MT AGM“ baterijos yra visiškai be priežiūros ir nepriklausomos nuo padėties. Net ir tuo atveju, jei lūžimas nepavyksta, kenksminga rūgštis negali išsiskirti. Savęs išleidimas yra labai mažas. AGM baterijos yra šiek tiek brangesnės nei skystosios baterijos. bet tai bus reliatyvizuota visų pirma. jei laive esantis akumuliatorius yra dažniau pakrautas (kurį vargu ar negali užkirsti kelią dabartiniams elektros energijos vartotojams).

    Kas konvertuoja į AGM ar gelio baterijas. turi iš anksto paaiškinti. ar įjungtas įkroviklis gali būti perjungtas į atitinkamą baterijos tipą. Tačiau visada galima prijungti papildomą įkroviklį arba baterijos valdymo stiprintuvą (BCB) lygiagrečiai.

    Kadangi „MT AGM“ baterijos patenka į išorę. jie iš esmės išleidžiami interjerams. Privalumai, palyginti su gelio baterijomis, atsiranda dėl šiek tiek didesnės to paties erdvės saugojimo talpos ir geresnės energijos suvartojimo šaltesnėse lauko temperatūrose (pvz., Žiemos stovyklavietėje). Dėl keturių pusių apatinės juostos yra paprastas tvirtinimas.

    Talpa plėtra. Ką reikėtų apsvarstyti?

    Gali būti sujungtos tik baterijos, kad būtų padidintas laivo pajėgumas. turi tokį patį vidinį pasipriešinimą - taip yra apie tą patį saugojimo pajėgumą (Ah) - ir yra tokio pat amžiaus. Todėl niekada sujunkite 88 Ah ir 110 Ah bateriją arba seną su nauja baterija. Be to, nė vienas AGM negali būti susijęs su įprastine rūgšties baterija.

    Vienintelė išimtis yra starterio akumuliatoriaus (rūgšties) prijungimas prie lokomotyvo baterijos (AGM arba gelio) vairuojant. Bet tai yra grynas mokestis. kai skirtingos baterijos neturi neigiamos įtakos viena kitai. Tačiau elektros sistemoje AGM gali būti naudojamas tik su AGM. Gelis - tik gelio ir rūgšties - turi būti prijungtas tik su rūgštinėmis baterijomis!

    Pastaba apie naudotų baterijų šalinimą
    Aplinkos apsauga / Atsakingas šalinimas

    Šie patarimai yra skirti tiems. naudoti baterijas ar gaminius su įmontuotomis baterijomis ir neperparduokite jų jiems pateiktoje formoje (galutinis vartotojas):



    Svarbus akumuliatorių ir akumuliatorių šalinimo pranešimas („Baterijos“)
    Kiekvienas vartotojas yra teisiškai įpareigotas grąžinti visas panaudotas ir naudojamas baterijas ar akumuliatorius („baterijas“) pagal Vokietijos baterijų reglamentą. Draudžiama šalinti buitines atliekas. Senos baterijos ir akumuliatoriai („baterijos“) gali būti nemokamai teikiami bendruomenės viešose rinkimo vietose ir visur. kai yra parduodamos tokios rūšies baterijos ir akumuliatoriai („akumuliatoriai“). Taip pat teisiškai privalome platinti baterijas, kad galėtume grąžinti senas baterijas. kai mūsų pareiga grįžti yra taikoma tik tokio tipo baterijoms. mūsų asortimente mes vadovaujame arba vedėme kaip naujas baterijas. Todėl senos pirmiau minėtos rūšies baterijos gali būti grąžintos pakankamu pašto adresu toliau nurodytu adresu. arba perduokite juos tiesiogiai viename iš mūsų filialų.


    Grįžti adresas:
    Fritz Berger GmbH
    Fritz-Berger Str. 1
    92318 Neumarkt

    Privalumai
    Didelės ciklinės apkrovos kelionės transporto priemonėje ir jūrų naudojimui
    Priežiūros nereikalaujanti ilgalaikio naudojimo versija
    Matmenys (LxWxH)
    278 x 175 x 190 cm
    Svoris
    19 kg
    Įtampa
    12V
    Talpa
    85 Ah
    Baterijos talpa
    85 Ah
    Būk pirmas! Palik prekės atsiliepimą.

    Saugu pirkti

    Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
    Saugūs atsiskaitymai
    Nemokamas grąžinimas
    Nemokamas grąžinimas
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Garantuotas pristatymas
    Garantuotas pristatymas
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

    Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.