Büttner ličio jonų baterija

    Büttner ličio jonų baterija

    fritz-273630
    1 524,19 EUR

    Büttner LiFePO4 borto akumuliatorius

    Specialiai sukurtas ličio didelio efektyvumo akumuliatoriams. Didelis saugojimo pajėgumas, nedidelis svoris ir aukšto ciklo stabilumas apibūdina „BÜTTNER ELEKTRONIK“ lėktuvo „LiFePO4“ bateriją . Baterijų valdymo sistema (BMS) stebi baterijas viduje. Inverterių veikimas, net ir esant didesnei išėjimo galiai, galimas be jokių problemų. Kabeliai yra įsukami tiesiai, taip pat galima atsukti apvalius polius, o ličio maitinimo akumuliatorius yra ateities saugojimo sistema, kurią toliau tobulino „BÜTTNER ELEKTRONIK“. Buvo apsvarstytas greitas ir pilnas įkrovimas važiuojant per stiprintuvą ir BCB, taip pat optimalus įkrovimas per mūsų saulės sistemas, kurių reguliavimas gali būti nustatytas į ličio operacijas.

    Tinka ...

    • didelė ciklinė apkrova kelionės transporto priemonėje ir jūrų naudojimas
    • Saulės sistemos ir keitiklio veikimas
    • stacionarios sistemos


    Verta žinoti apie LiFePO4 ličio baterijos technologiją


    Būsimos baterijos technologija, laikoma kritine

    Tai laikoma pirmaujančia baterijos technologija, o numatomi šie svarstymai - tikriausiai tai -. Bet pakalbėkime apie tai, ar ličio baterijos technologijos privalumai gyvenamojo automobilio vairuotojui šiuo metu yra tokie dideli, kaip ir visur. Praėjusiais metais įvairiuose leidiniuose buvo pristatyti „LiFePO4“ baterijų leidiniai. Remiantis techniniais duomenimis, buvo aišku, kad ši baterijos technologija viršijo viską, kas anksčiau buvo ant baterijų svorio. Tai, kad šios išmokos turėjo būti perkamos už didelę kainą, buvo daug mažiau problemos. Ji netgi nustatė lyginamuosius skaičiavimus, kuriuos baterijos tipas per visą terminą buvo pigiausias. Nugalėtojas visada buvo LiFePO4 baterija. Kritinis skaitytojas taip pat pastebės, kad visos projekcijos pagrįstos gamintojo informacija. Tai, ką verta, mes galime, taip pat redaktoriai, šiuo metu ne visai realistiški, nes - kaip ir bet kurioje naujoje baterijos technologijoje - nėra ilgalaikės patirties. Vienas dalykas yra aiškus: esant šiuo metu populiarioms mažmeninėms kainoms, sąskaita veikia tik tada, kai baterijos trunka tiek, kiek paskelbta.


    Labai didelė gyvenimo trukmė

    Įdomu tai, kad numatoma gyvenimo trukmė toje pačioje apkrovoje, priklausomai nuo gamintojo, labai skiriasi nuo 2000 iki 5000 ciklų. Kyla klausimas: ar vienas konservatyvus rinkinys yra lygus, o kiti prognozuoja, kad jų baterija beveik visiškai ištuštėja kiekvieną dieną beveik 14 metų.


    Greitas įkrovimas vairuojant

    Teoriškai, jokių problemų. Generatorius (kintamosios srovės generatorius) yra suprojektuotas taip, kad net ir nenaudojant veiktų labai didelės srovės. Praktiškai tai veiks su „Euro 6“ ir su daugeliu „Euro 5“ transporto priemonių, bet ne lengviau. Šios transporto priemonės daugiausia yra aprūpintos krovinių valdymo sistema. Tai reiškia, kad generatorius tiesiog visiškai išsijungia, priklausomai nuo starterio akumuliatoriaus įtampos lygio, nepriklausomai nuo akumuliatoriaus įkrovimo būsenos. Paspaudus režimą, sugrįžta tam tikra galia arba kai didesnis vartotojas įkrauna starterio akumuliatorių. Kadangi ši problema, žinoma, taikoma visiems akumuliatorių tipams ne tik „LiFePO4“.

    Pastaba apie naudotų baterijų šalinimą
    Aplinkos apsauga / Atsakingas šalinimas

    Ši pastaba skirta tiems, kurie naudoja baterijas ar gaminius su įmontuotomis baterijomis ir neperparduoda jų jiems pateiktoje formoje (galutinis vartotojas):



    Svarbus akumuliatorių ir akumuliatorių šalinimo pranešimas („Baterijos“)
    Kiekvienas vartotojas yra teisiškai įpareigotas grąžinti visas panaudotas ir naudojamas baterijas ar akumuliatorius („baterijas“) pagal Vokietijos baterijų reglamentą. Draudžiama šalinti buitines atliekas. Senos baterijos ir akumuliatoriai („įkraunamos baterijos“) gali būti grąžinti nemokamai savivaldybės viešiesiems surinkimo punktams ir ten, kur parduodamos atitinkamo tipo baterijos ir akumuliatoriai („įkraunamos baterijos“). Taip pat esame teisiškai įpareigoti parduoti baterijas, skirtas grąžinti senas baterijas, todėl mūsų pareiga grįžti yra taikoma tik senoms baterijoms, kurių tipą mes turime kaip naujus akumuliatorius. Senosios pirmiau minėtos rūšies baterijos gali būti grąžinamos į žemiau nurodytą adresą, nesvarbu, ar jos yra išleistos, ar pristatomos tiesiogiai į vieną iš mūsų filialų.


    Grįžti adresas:
    Fritz Berger GmbH
    Fritz-Berger Str. 1
    92318 Neumarkt

    Privalumai
    Aukštos kokybės akumuliatorius su integruota baterijų valdymo sistema
    Didelio ciklo atsparumas
    Didelės iškrovos srovės
    Mažas svoris
    Matmenys (LxWxH)
    33 x 17 x 21 cm
    Svoris
    15 kg
    Įtampa
    12V
    Talpa
    110 Ah
    Būk pirmas! Palik prekės atsiliepimą.

    Saugu pirkti

    Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
    Saugūs atsiskaitymai
    Nemokamas grąžinimas
    Nemokamas grąžinimas
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Garantuotas pristatymas
    Garantuotas pristatymas
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

    Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.