„Büttner Solar Set“ „PowerPack Classic I / II“

    „Büttner Solar Set“ „PowerPack Classic I / II“

    fritz-280540
    1 812,97 EUR
    Galia

    Puikus priedas prie bet kokio automobilio. Paprastai galima montuoti lygiagrečiai su esama bazine elektronika kiekvienoje transporto priemonėje. Jį pasirūpina kombinuotasis prietaisas BCB 20/20. kad su tinklo jungtimi (230V) yra papildoma 20 A įkrovimo srovė. Važiuojant BCB veikia stiprintuvo režimu. Jis prireikus įsijungia. prašo 20 įkrovimo srovės. Reguliuoja reikiamą įkrovimo įtampą (reguliuojama akumuliatoriaus rūšis) ir visiškai įkraunama laive esanti baterija su optimaliomis charakteristikomis. Jis taip pat garantuoja pastovią „Euro 5“ ir „Euro 6“ transporto priemonių įkrovimo srovę su generatoriaus išjungimu. BCB25 / 20 turi šiuolaikines charakteristikas (IUoU) šlapiam. Gelis. LiFePO4 ir AGM baterijos pagal akumuliatoriaus temperatūrą (pridedamas zondas) optimaliai pakraunamos, o baterijos kompiuteris MT 5000iQ valdo ir stebi sistemą. Pavyzdžiui, paspaudus mygtuką rodomas likęs pajėgumas arba likęs laikas. Saulės sistema taip pat puikiai integruojasi į sistemą. „PowerPacks“ įrengti 110Wp-72cell MT-Black-Line moduliai. Specialiai sukurta turistinėms transporto priemonėms ir optimaliai suderinta su komplektais, garantuoja optimalų įkrovimo našumą net ir nepalankiomis oro sąlygomis.

    „PowerPack Classic I“

    PowerPack Classic I“, kaip aprašyta, papildo saulės kolektorius MT 110 MC. Optimali apkrova klasikinio važiavimo metu tarp pavasario ir rudens mažoms ir vidutinėms transporto priemonėms.

    „PowerPack Classic II“

    „PowerPack Classic II“ suteikia daugiau saulės energijos, o saulės kolektorius MT 220-2 MC turi 2 saulės modulius, kurių kiekvienas yra 110Wp, kad galėtų tiekti didesnius motorinius namus arba netgi transporto priemones, kuriose yra daugiau vartotojų.

    Lengvas diegimas:
    „PowerPack Classic I“ ir „II“ yra aukštos įtampos relė (80 A) su kabelių komplektu ir saugikliu. Taigi, BCB montavimas yra lengva įdiegti net ir transporto priemonėse, kuriose jau sumontuotas elektrinis blokas (EBL).

    Taikymo sritis tiekimo:
    MT BCB 25/20; MT 5000iQ; MT 110 MC / MT 220 MC; Montavimo medžiaga saulės; Kabelių komplektas BCB; Aukštos įtampos relė 12 V 80 A; Kabelio jungtis. Bazę.


    Privalumai
    Maksimali įkrovimo galia
    Pilnas
    Variantai
    „Power Pack Classic I“
    Galia
    110 Wp
    Skaičius modulių
    1 vnt
    Saulės sistemų rūšys
    Monokristaliniai
    Būk pirmas! Palik prekės atsiliepimą.

    Saugu pirkti

    Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
    Saugūs atsiskaitymai
    Nemokamas grąžinimas
    Nemokamas grąžinimas
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Garantuotas pristatymas
    Garantuotas pristatymas
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

    Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.