„Büttner MT-Solar“ sistema

    „Büttner MT-Solar“ sistema

    fritz-275000
    1 320,83 EUR
    Variantai

    Visi BLACK LINE MT didelio galingumo saulės moduliai neturi 36 įprastų, bet su 72 atskirais saulės elementais. Ši „MultiCell“ (MC) technologija užtikrina optimalų darbą bet kurioje darbo vietoje ir oro sąlygomis. Kadangi parodė nepriklausomi lyginamieji testai. kad dvigubinant ląsteles ne tik optimaliai. tačiau ypač esant nepalankioms oro sąlygoms, galima padidinti našumą. Tiesiogiai lyginant su 36 ląstelių saulės moduliais, MC saulės moduliai taip pat yra mažiau jautrūs daliniam atspalviui.

    Kiekvienas MT saulės modulis turi šiuos minimalius reikalavimus:

    • 200 temperatūros pokytis nuo -40 ° C iki 85 ° C, esant dalinei ekstremaliai 85% drėgmei
    • Atsparumo smūgiams bandymas su kruša
    • Galima naudoti lauke esant ypatingoms šilumos ir drėgmės sąlygoms
    • Mechaninis stiprumas esant vėjo greičiui iki 225 km / h
    • Absoliutus nuovargio stiprumas; Taip pat tinka ekstremalioms sąlygoms (ekspedicija)

    Mes gaminame „BLACK LINE“ serijos MT saulės modulius pagal mūsų griežtas kokybės gaires, ypač taikomojoje srityje „motorinės transporto priemonės sunkiomis sąlygomis“. Tai būtina. mobiliojo ryšio naudojimo reikalavimus. Viena vertus, tai susiję su mechaninėmis ir specialiomis terminėmis sąlygomis. Pavyzdžiui, vidinės ląstelių jungtys turi sugebėti daugelį metų kompensuoti vibracijas ir būti įrengtos daug aukštesnėms temperatūroms per stogo montavimą virš transporto priemonės izoliacijos. Be to, rėmo konstrukcijos reikalavimai skiriasi nuo įprastų standartinių modulių. Viena vertus, rėmai turi būti išilgai standūs. apsaugoti viršutinę stiklo plokštę. Kita vertus, jis turi būti garantuotas. kompensuojami kūno judesiai.

    Siekiant užtikrinti metų eksploatavimo saugumą, ant nugaros pritvirtinamas slėgio ir vandeniui nelaidus jungimo dėžutė. kurioje net ir dideliu greičiu drėgmė negali prasiskverbti. Nepaisant to, galima atidaryti jungiamąją dėžę (V4 varžtus). prireikus prijungti papildomus saulės modulius. Tai turi pranašumą. vienu metu turi būti tik vienas įkrovimo kabelis.

    Monokristalinių MT saulės modulių eksploatavimo laikas yra daugiau nei 30 metų, todėl mes, nepriklausomai nuo taikymo srities, suteikiame 25 metų eksploatacinių savybių garantiją.

    72 MultiCell

    72 saulės elementų dėka nauji „MT MultiCell“ saulės moduliai užtikrina ypač aukštą dalinio atspalvio efektyvumą. Moduliai pasižymi žemu įtampos ir temperatūros koeficientu bei išskirtinai geru mažo apšvietimo našumu. Taigi, net ir nepalankiomis oro sąlygomis jie užfiksuoja puikų energijos kiekį.

    Specialiai suprojektuoti turistinėms transporto priemonėms

    Keliautojams skirtų transporto priemonių saulės moduliai yra pateikiami kitaip nei namų sistemos! Taigi, mobiliam naudojimui, jungiamosios dėžės turi būti nelaidžios vandeniui (vėjui), o lydmetalės turi būti specialiai sukurtos taip, kad atsirastų vibracijos. Be to, rėmo konstrukcijai reikia specialaus dizaino. kompensuoti bet kokias sukimo ir atsirandančias plūdrumo jėgas.

    „MT BLACK LINE“ saulės kolektorių sistemose yra visi montavimo priedai. Kiekviena sistema turi visus reikalingus atskirus komponentus, kurie yra aukštos kokybės. Visuose „Black Line“ serijos saulės moduliuose įrengtos aukštos kokybės ląstelės. visada užtikrinti optimalų veikimą - net ir sudėtingomis sąlygomis.

    Saulės moduliai yra pastatyti ant TÜV patvirtintų skliaustų. Jos priklijuojamos prie transporto priemonės stogo su uždaru klijų rinkiniu (išbandyta ir patvirtinta TÜV). Lauko kabelis yra saugus nuo UV spindulių ir lygiai taip pat, kaip ir vidinis kabelis, atsparus aplinkai. Kabelio jungtis vidinėje pusėje yra per vandeniui nelaidžią kabelio įvorę.

    Elektros instaliacija atliekama taip. kad sistema gali būti išplėsta vėliau tos pačios galios saulės moduliu. Saulės valdiklis taip pat gali valdyti papildomą galią.

    Visose visose sistemose taip pat yra EBL prijungimo kabelio komplektas ir todėl modernus.

    Privalumai
    Klijavimas ir montavimas: TÜV patvirtintas + patvirtintas
    Saulės modulis nuimamas
    Tinkamas LiFePO4
    Veikimo privalumai nepalankiomis oro sąlygomis
    Variantai
    MT 220-2 MC
    Matmenys (LxWxH)
    1335 x 660 x 66 mm
    Galia
    320 Wp
    Kasdieninė produkcija
    1180 W / h
    Skaičius modulių
    2 vnt
    Būk pirmas! Palik prekės atsiliepimą.

    Saugu pirkti

    Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
    Saugūs atsiskaitymai
    Nemokamas grąžinimas
    Nemokamas grąžinimas
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Garantuotas pristatymas
    Garantuotas pristatymas
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

    Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.