„Lifty“ - tai protinga prisirišimo pagalba

    „Lifty“ - tai protinga prisirišimo pagalba

    fritz-147260
    33,54 EUR

    Protinga „rankomis judanti sistema“, skirta priekabai

    Lifty 1200
    Vilkikas važiuojant maždaug 2 m atstumu iki priekabos. Užfiksuokite priekabą prie atraminio rato ir pritvirtinkite kablį prie priekabos prikabinimo įtaiso. Dabar žmogus, turintis apie 3 žmonių galingumą (pakankamas priekabų iki 1200 kg svorio), traukia traukiklį tiksliai virš sankabos. Vilkimo lyno rankena gali būti perkelta visada perstatant tinkamą padėtį.
    Virvės ilgis: apie 600 cm

    Lifty 1600
    Pritvirtinkite grąžulą, kaip aprašyta aukščiau. „Lifty 1600“ atveju ant skriemulio bloko kablio sumontuotas ir patraukiamasis traukinys. Traukos jėga gali būti padvigubinta su greiferiniu keltuvu ir tada atitinka maždaug 6 žmonių galingumą (pakanka, kad priekabos būtų iki 1600 kg bendro svorio).
    Su svirtimi priekaba gali būti „ištraukiama“ iš plyšių ir pan., Arba po to, kai užfiksuojamas svirtis su fiksavimo spaustuku, jį reikia perkelti kaip skriemulį iki 2 m.
    Virvės ilgis: apie 600 cm

    Lifto - lyno jungtis
    Galima pakabinti ant volo korpuso arba ant priekabos pagalbos kablio ir todėl yra idealus ryšys su įvairiais fiksuotais taškais

    Lifto - lyno pratęsimas
    Su lyno prailginimu priekabos pasiekiamumas gali būti pratęstas 10 m. Naudojant integruotą skriemulį, traukos gali būti padvigubintas, ir jūs galite jį naudoti, pvz., Prikabinti karavaną atgal į automobilį.

    Būk pirmas! Palik prekės atsiliepimą.

    Saugu pirkti

    Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
    Saugūs atsiskaitymai
    Nemokamas grąžinimas
    Nemokamas grąžinimas
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Garantuotas pristatymas
    Garantuotas pristatymas
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

    Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.