WiFi modulis

    WiFi modulis

    fritz-237710
    70,16 EUR

    Su „ WiFi“ moduliu , kuriame galite naudotis telefonu, televizoriuje galite iškelti savo išmanųjį telefoną, planšetinį kompiuterį ar nešiojamąjį kompiuterį! Lengvai perkelkite filmus, nuotraukas, žiniatinklio turinį ir muziką į televizorių. Remiantis „Wi-Fi Miracast“ standartu, „Miracast“ įgalinto įrenginio turinį galite atvaizduoti 1: 1 realiuoju laiku į televizorių.

    Alpodronikos WiFi modulis veikia su visais televizoriais su HDMI lizdu. Be „Miracast“ standarto, modulis turi DLNA standartą. Tai perduos vaizdus, vaizdo įrašus ir muzikos failus iš įrenginių, kuriuose dar nėra „Miracast“. Be to, palaikomas „AirPlay“ standartas.

    Nėra reikalingos brangios instaliacijos. „Alphatronics WiFi“ modulis prijungtas prie televizoriaus HDMI prievado, USB kabeliu, jį maitina televizorius.

    Įranga: „ WiFi Miracast“ standartas („Android 4.2+“), DLNS, „AirPlay“, „Mirroring“ (1: 1 vaizdų perdavimas), „Full HD“ (1080p), HDMI sąsaja, galia 5V USB prievadas

    Komplekte: alphtronics WiFi modulis, USB kabelis, vartotojo vadovas

    Būk pirmas! Palik prekės atsiliepimą.

    Saugu pirkti

    Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
    Saugūs atsiskaitymai
    Nemokamas grąžinimas
    Nemokamas grąžinimas
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Garantuotas pristatymas
    Garantuotas pristatymas
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

    Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.