Milenco karavanų veidrodis Aero Grand Twinpack Flat
Milenco karavanų veidrodis Aero Grand Twinpack Flat
    Milenco karavanų veidrodis Aero Grand Twinpack Flat
    Milenco karavanų veidrodis Aero Grand Twinpack Flat

    Milenco karavanų veidrodis Aero Grand Twinpack Flat

    fritz-270780
    101,67 EUR
    Variantai
    Beveik 20 metų „Milenco“ „Aero“ papildomi veidrodžiai yra rinkos lyderis tvirtinimo veidrodžių srityje. kurie visada atlieka bandymus ir kokybės nugalėtojus bandymuose su panašiais produktais. „Milenco“ „Aero“ veidrodžių serija buvo pradėta rinkai 2007 m. Nuo to laiko modeliai buvo nuolat tobulinami ir tobulinami. visiškai patenkinti nuolat kintančius rinkos reikalavimus. Papildomi „Milenco“ veidrodžiai yra geriausiai parduodami veidrodžiai visame pasaulyje. Jie suprojektuoti taip, kad būtų užtikrintas geriausias galimas jūsų priekabos vibracijos vaizdas. Veidrodžiai atitinka tarptautinius standartus ir visų ES valstybių narių teisės aktus. Jie taip pat atitinka galiojantį pėsčiųjų saugos reglamentą. kur dizaino koncepcija, be kita ko, numato. Siekiant sumažinti pavojų susižalojimo rizikai pavojingose situacijose.

    Visi montavimo varžtai ant „Milenco“ atlenkiamo veidrodžio yra pagaminti iš nerūdijančio plieno ir įsukami į korozijai atsparų žalvario siūlą. Visi „Aero“ veidrodžiai turi chromo apsauginį stiklą. kad būtų išvengta priešlaikinio stiklo skaidrumo.

    Speciali nauja Aero 3 modelių serijos montavimo sistema buvo toliau plėtojama ir turi daug tvirtesnę ir stabilesnę laikymo sritį, taip pat patobulintą pritaikymą per įvairiapusę tvirtinimo sistemą. Lankstus fiksavimo sistema leidžia lengvai sureguliuoti papildomus veidrodžius visiems transporto priemonių tipams. kurių originalūs veidrodžiai pasižymi įstrižais flanšais. pavyzdžiui, „Land Rover“ modeliuose. Jaguar ir BMW. Statybos metai 2016 m. Naujoviškas laikiklis suteikia daugiau lankstumo ir saugumo, ir specialiai sukurtas taip, kad būtų galima lengvai pritaikyti prie esamų transporto priemonių modelių. pavyzdžiui, visuose 1995-2016 m. modeliuose. 4x4 ir minivenai. Pritvirtinimo sistema yra paprasta ir grindžiama riedėjimo ratais. montuojamos ant pakreipiamosios ašies. kuri įjungia tvirtinimo rankenas į padėtį. optimaliai ir lanksčiai prisitaikyti prie originalaus veidrodžio kontūrų ir leisti jį pritaikyti prie individualių reikalavimų. Naujoviškas guminis sandariklis užtikrina geresnį išėjimo veidrodžio sukibimą ir sumažina jo sugadinimo riziką bei netyčia sandarinimo elementų praradimą vairuojant. Protinga tvirtinimo sistema pašalina papildomų tvirtinimo diržų poreikį.

    Patentuotas aerodinaminis veidrodžio galvutės dizainas nukreipia oro srautą aplink veidrodį vairuojant ir yra lemiamas veiksnys. kuris suteikia veidrodžio ypatingą stabilumą. Siekiant užtikrinti geriausią vaizdo kokybę. Modelis buvo plačiai išbandytas. įskaitant didelį greitį iki 220 km / h (137 m / h). Konstrukcija taip pat užtikrina puikų našumą ir minimalų jautrumą vairavimui didelėse vėjo sąlygomis, taip pat stiprią šoninę grimzlę nuo pravažiuojančių sunkvežimių.

    Privalumai
    "Chrome" saugaus stiklo
    Aerodinaminis dizainas
    Variantai
    Planas
    Transporto priemonės markė
    Universalus
    Būk pirmas! Palik prekės atsiliepimą.

    Klientai, kurie pirko šią prekę, taip pat įsigijo:

    Saugu pirkti

    Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
    Saugūs atsiskaitymai
    Nemokamas grąžinimas
    Nemokamas grąžinimas
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Garantuotas pristatymas
    Garantuotas pristatymas
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

    Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.