Kathrein One Cable Solution 60 cm

    Kathrein One Cable Solution 60 cm

    fritz-261070
    2 490,16 EUR
    Variantai

    „Kathrein“ ir „alphatronikos“ „vieno kabelio sprendimas“

    „Caravan“ televizijos sistemą sudaro „Kathrein“ BŽŪP rotacinis įrenginys ir televizorius iš alphatronikos. Ji sujungia abiejų bendrovių žinias protingoje koncepcijoje. Visas visiškai automatinio posūkio įtaiso BŽŪP valdymas atliekamas tiesiogiai per televizorių iš alphatronikos - be papildomo atskiro valdymo bloko ar imtuvo integravimo. Svarbiausia, bendradarbiavimas buvo vertingas. užtikrinti paprastą grotuvo ir televizoriaus su mažu kabeliu ryšį. Vienas ir tas pats bendraašis kabelis valdo abu sukamąjį diską. taip pat palydovinis signalas į televizorių. Ypatingas dėmesys yra Kathrein WLAN USB atmintinė. Prijungimas prie alphatronikos televizoriaus. automatiškai nustatomas „Wi-Fi“ taškas. Tai leidžia transliuoti TV ir radijo programas į mobiliuosius įrenginius (pvz., Planšetinius kompiuterius, išmaniuosius telefonus).

    alphatronics SL linija

    19 linijų ekranuose SL linija yra su Kathrein sistema. 22 "ir 24" prieinami ir įrengti nauju trigubu imtuvu (DVB-S2, DVB-T2, DVB-C su CI +). Trigubo imtuvo išryškinimas yra naujas ateities DVB-T2 imtuvas būsimam naujam standartui H.265. Vis dar yra integruotas DVD grotuvas ir USB prievadas.
    Kitas SL linijos akcentas yra integruotas alphatronicsSound Bluetooth modulis. Nauji plataus kampo vaizduokliai suteikia puikų vaizdą iš visų žiūrėjimo kampų ir labai mažo energijos suvartojimo. Su „SmartTV“ internetas yra atviras jums. Naršykite internete. Pokalbiai su draugais arba pasiekite mėgstamas programas.

    60 cm parabolinė antena

    Naudojant parabolinę anteną, priėmimo vieta tampa. lyginant su plokščia antena. padidėjo. Įmontuotas TWIN-LNB leidžia vienu metu prijungti du imtuvus ir yra mechaniškai reguliuojamas poliarizacijos reguliavimui. Tai leidžia optimizuoti priėmimą atitinkamo pėdsako periferiniuose rajonuose.

    Privalumai
    Ekranas galimas 3 dydžiais
    Valdymas tiesiogiai per televizorių
    Variantai
    SL-19 DSB K
    Rezoliucija
    1366x768
    Matmenys TV (WxHxD)
    43,8 x 27,5 x 5 cm
    Receiverart
    HDTV imtuvams
    Veidrodis dydis
    60 cm
    Vaizdo formatas
    16: 9 LED
    Rodyti įstrižainės
    19
    Sąnaudos
    19 W
    Svorio televizorius
    2,6 kg
    Būk pirmas! Palik prekės atsiliepimą.

    Saugu pirkti

    Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
    Saugūs atsiskaitymai
    Nemokamas grąžinimas
    Nemokamas grąžinimas
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Garantuotas pristatymas
    Garantuotas pristatymas
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

    Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.