Oyster V 85 Premium nuplėšta
Oyster V 85 Premium nuplėšta
Oyster V 85 Premium nuplėšta
Oyster V 85 Premium nuplėšta
    Oyster V 85 Premium nuplėšta
    Oyster V 85 Premium nuplėšta
    Oyster V 85 Premium nuplėšta
    Oyster V 85 Premium nuplėšta

    Oyster V 85 Premium nuplėšta

    fritz-266220
    3 187,69 EUR
    Ekrano įstrižainė

    Taip. mes vis geriau!

    dešimt Haaft - tai aukščiausios kokybės. Ir vis dėlto mes nesibaigiame. Dešimties metų patirtis patenka į kiekvieną naują raidą. Mes žinome. kas veikia. kas turi ir suteikia malonumą.

    Didelis žingsnis

    Yra keletas naujoviškų naujovių. Oyster V®. Atidaromas naujas mobiliojo antenos technologijos istorijos skyrius.

    Eiti į registratūrą! Sulankstytas aukštis yra tik apie 17 cm (taip pat TWIN ir SKEW)! Dėl šios priežasties protingas dizaino sprendimas: išlenkta padavimo rankos forma leidžia saugoti erdvę - be stogo ir beveik be triukšmo. Lauko bloko svoris: apie 11 kg

    Veidrodžio skersmuo: 85 cm

    Nesvarbu, kiek norite matyti Europą. Šiaurės Afrika. Artimuosiuose Rytuose „Oyster V®“ įtikina maksimalų stiprumą.

    Svarbi šios dalies dalis yra 85 cm skersmens antenos veidrodis.

    Nurodyti priėmimo diapazonai rodo apytikslius pagrindinius diapazonus. Atskirų programų diapazonas nepriklauso dešimties Haaft įtakos sričiai. Tikrojo diapazono atveju yra atsakingi tik atitinkami palydovų operatoriai. Toliau pateiktų priėmimo diapazonų tęstinumas negali būti garantuotas ateityje.

    Oyster® Vision variantai (be imtuvo). Pagrindinis variantas. jei norite naudoti esamą imtuvą arba televizorių su integruotu imtuvu. Operacija atliekama su valdymo pultu.

    „Oyster® Premium“

    (įskaitant „Oyster® TV“ televizorių) Visa sistema iš dešimties Haaft.
    Čia galite naudoti televizoriaus ir palydovinės sistemos sistemos nuotolinio valdymo pultą.
    Galimybė abiem: „TWIN“ variantas dviem televizoriams.

    Lengvas jūsų pasirinktas „Oyster® TV“ valdymas

    Oyster® „smegenys“ yra jo valdymo blokas. „FeatureBox“. Ji apskaičiuoja ir reguliuoja.

    Naudodamiesi „Vision“ versija, su „FeatureBox“ bendraujate per valdymo skydelį. naudodami aukščiausios kokybės versiją, naudojate televizoriaus nuotolinio valdymo pultą. Mobiliosios programos dėka dabar galite valdyti „FeatureBox“ su „SmartPhone“. Galimos pagrindinės veikimo funkcijos ir, pavyzdžiui, galite įjungti arba išjungti anteną iš išorės. Tokiu būdu funkcija gali būti daugiau ir tapo dar plonesnė.

    Negalima ieškoti. Ieškoti!

    Oyster® žino bet kuriuo metu. kur yra palydovai. Todėl nepageidaujamos visapusiškos paieškos yra praleistos. Sistema orientuota į palydovą.

    Šio technologinio pranašumo priežastis yra trijų komponentų sąveika:

    GPS. 3D kompasas ir pakreipimo jutiklis. GPS nustato vietą. 3D kompaso pastabos. kuria kryptimi nukreipia jūsų automobilį (ir anteną). pokrypio jutiklis nustato galimą transporto priemonės griovelio padėtį ir sukelia tikslią antenos kompensavimo judėjimą.

    Ypač dažnai nepakankamai įvertinamas transporto priemonės polinkis. Keletas laipsnių turi didelį sutrikimo potencialą. Daug daugiau nei, pavyzdžiui, aukščio skirtumas tarp transporto priemonės padėties kalnų viršūnėje ir slėnyje

    Apsaugotas nuo pokyčių

    Kokia problema. kai staiga pasikeičia palydovinių signalų techninės charakteristikos. Jūs atostogaujate kažkur Europoje ir staiga nieko neveikia.

    Dažnai tik atnaujinimas padeda. Kad mūsų technikai programuoja žaibus. tačiau ji vis tiek turi būti įdiegta ant palydovinės antenos.

    Atnaujinimai gauna jūsų „Oyster®“ tinklą per savo išmanųjį telefoną (arba alternatyviai USB atmintine).

    Tai yra nieko, bet ne rykštė.

    Atnaujinimas ateina tiesiai į jūsų telefoną ir gali būti iš einpflegen sistemos.

    Oyster® galite atsisiųsti nemokamą programą. kuri, be atnaujinimo funkcijos, atveria daugybę vertingų galimybių.

    Taigi mes nedelsdami informuojame jus. kai pastebime palydovo charakteristikų pasikeitimą.

    Tada žinote. kuri yra sutrikimo priežastis ir kuo greičiau gauna taupymo atnaujinimą.

    Jūsų mobilusis telefonas yra prijungtas prie „Oyster®“ valdymo per programą. Jei atsiranda techninių klaidų. daugeliu atvejų galima diagnozuoti „Oyster® App“.

    Šie duomenys gali būti siunčiami į klientų aptarnavimo tarnybą.

    Kabelis yra kabelis

    Kai kalbame apie „vieno kabelio“ sprendimą. tai, ką mes suprantame. Nėra papildomo maitinimo šaltinio. Mes naudojame specialų koaksialinį kabelį. duomenų valdytojui. Už tai atsakingas lauko bloko maitinimas ir signalo perdavimas. Taigi įrenginys tampa „minimaliai invazine operacija“. Pakanka vienos mažos skylės. Žinoma, TWIN versija prideda antrąjį koaksialinį kabelį.

    Nėra šansų netikintiems kandidatams!

    Oyster® lauko blokas sveria tik 11 kg. Beveik nuostabi. kad nepaisant svorio sumažėjimo stabilumas padidėjo. Ir tai labai svarbu. Ne tik „OysterV® ilgaamžiškumui“. bet ypač nepertraukiamam priėmimui. Gamintojas. išsaugokite neteisingą vietą. rizika yra nestabili. vėjo antenos sistema. Ir tai yra vaizdų sutrikimai, užprogramuoti.

    „Oyster®“ stabilumas yra išradingo inžinerijos ir pažangiausių technologijų rezultatas. aukštos kokybės medžiagos. kaip naudojamas lenktynėse. Veidrodis yra pagamintas iš vieno gabalo ir susideda iš itin lengvo magnio. Dėl šios priežasties jis labai stabilus ir deformuojantis su mažu svoriu. Stiklo pluoštu sustiprintas plastikinis padargas taip pat užtikrina maksimalų sukimo standumą dėl tiksliai apskaičiuotų statramsčių viduje. Paprastai kalba: Jis negali būti susuktas. Be to, šis sudėtingas komponentas suteikia galimybę kabeliui nukreipti ir pakreipti jutiklį

    taip pat kompasas ir GPS jutiklis. Ar antena yra su SKEW (pasirinktinai). Tai taip pat integruota į pašarų rankenėlę ir taip apsaugoma nuo vėjo ir oro sąlygų.

    SKEW: Automatiškai daugiau diapazono

    SKEW (tariamas Skju) yra nedidelis elektros variklis. kuri automatiškai reguliuoja LNB, kad žymiai padidintų „Oyster®“ asortimentą. Ši papildoma įranga rekomenduojama. jei dažnai keliaujate Europos pietvakariuose ir pietryčiuose. Tada SKEW tikrai verta. Nors kiti ant jų stogo

    RV reikia pakilti. SKEW atlieka šį darbą automatiškai. SKEW yra integruotas į pašarų rankenėlę, apsaugant jį nuo oro ir žalos.

    Negalima išradinėti rato

    „Turret“ technologija įrodyta dešimtys tūkstančių „Oyster®“ sistemų. Mes jį rafinavome „Oyster®“. principas išlieka tas pats: tik antenos galas. antenos korpusas yra fiksuotas. Tai reiškia, kad reikia perkelti mažiau svorio. Tai sumažina energijos suvartojimą, taip pat mechaninį stresą ir taupo erdvę. Be to, pasukimo taškas yra didesnis, net jei sniego sluoksnis, Oyster® išlieka mobilus.

    Oyster® = kokybė

    Lengvesnis derinys. Svarbiausia yra garso technologija ir naujausia elektronika. Pažeidžiamos „vartojimo prekės“ dešimtyje „Haaft“ neteko nieko. Mes pasikliaujame įrodytais „sunkiųjų“ komponentais. Mūsų standartas yra aukšti automobilių standartų standartai. Dėl atsparumo vibracijai. mechaniniai sukrėtimai ir ekstremalios temperatūros, automobilių standartai yra labai griežti. Tai reguliariai viršijame. Todėl 3 metų gamintojo garantija yra savaime suprantama.

    Privalumai
    3D kompasas
    GPS
    Tentas jutiklis
    Variantai
    SKEW
    Energijos vartojimo efektyvumo klasė
    B
    Rezoliucija
    1366x768
    Matmenys TV (WxHxD)
    43,7 x 26,1 x 4,6 cm
    Veidrodis dydis
    85 cm
    Rodyti įstrižainės
    47
    Sąnaudos
    23 W
    Bendras svoris
    16 kg
    Svorio televizorius
    2,5 kg
    Palydovinių sistemų rūšis
    Reflektorius antena
    Bevielis
    Taip
    Priklausomai imtuvas
    -
    Dalyvių skaičius
    1 vnt
    Būk pirmas! Palik prekės atsiliepimą.

    Saugu pirkti

    Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
    Saugūs atsiskaitymai
    Nemokamas grąžinimas
    Nemokamas grąžinimas
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Garantuotas pristatymas
    Garantuotas pristatymas
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

    Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.