MT Solar Drive

    MT Solar Drive

    fritz-105440
    558,23 EUR

    Ypač lengvas energijos tiekimo rinkinys manevravimo sistemoms

    Absoliutus galios derinys manevravimui. Labai lengvas ir kompaktiškas AGM aukštos įtampos akumuliatorius suteikia pakankamai galios greitai ir saugiai naršyti karavaną. Sistema įkraunama ir stebima naudojant saulės sistemą. Tai taip pat labai lengva ir gali būti surenkama per labai trumpą laiką. Tai reiškia, kad vairavimo galia visada ir visur yra prieinama. Be papildomų išlaidų ir būtinybės visada turėti maitinimo jungtį priešais duris.

    MT saulės energijos pavara I
    Su šia sistema buvo sujungta aukštos įtampos baterija CE 1 su saulės sistema. Saulės sistema užtikrina 20 W įkrovimo galią, kuri yra visiškai pakankama norint greitai įkrauti akumuliatorių. Kompaktiškas 6 kg pavaros akumuliatorius suteikia manevravimo sistemai pradinę srovę iki 1800 A, todėl kiekvienas karavanas perkeliamas į tinkamą padėtį.

    Taikymo sritis tiekimo:

    • AGM aukštos įtampos baterija CE 1
      Matmenys 170 x 99 x 175 mm - svoris 6 kg
    • Saulės kolektorių rinkinys 20 Wp (su stebėjimo elektronika, paruoštas montuoti su visais priedais, kad priliptų prie priekabų stogo) - Svoris maždaug

    MT Solar Power Drive II
    Daugiau galios rezervo ilgesniam manevravimui arba vandens siurbliams ar LED apšvietimui eksploatacijos metu. „Solar Power Drive II“ yra įrengta aukštos įtampos baterija CE 2. Tai tik 11,5 kg šviesos energijos blokas gali susirinkti iki 2400 A. Įkraunama 40 W saulės sistema. Tai garantuoja greitą įkrovimą, net jei imamasi papildomos galios mažesniems vartotojams.

    Taikymo sritis tiekimo:

    • AGM aukštos įtampos baterija CE 2
      Matmenys 168 x 179 x 128 mm - Svoris 11,5 kg
    • Saulės kolektorius 40 Wp (su stebėjimo elektronika, paruoštas montuoti su visais priedais, kad priliptų prie priekabų stogo) - Svoris apie 6 kg
    Būk pirmas! Palik prekės atsiliepimą.

    Saugu pirkti

    Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
    Saugūs atsiskaitymai
    Nemokamas grąžinimas
    Nemokamas grąžinimas
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Garantuotas pristatymas
    Garantuotas pristatymas
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

    Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.