Blaupunkt Leipzig 690 DAB (NAV TRUCK/CAMPER) multimedijos navigacinė sistema

    Blaupunkt Leipzig 690 DAB (NAV TRUCK/CAMPER) multimedijos navigacinė sistema

    fritz-289090
    781,92 EUR
    Leipzig 690 DAB apjungia aukštos kokybės dizainą iki smulkmenų, intuityvią valdymo koncepciją ir kvapą gniaužiantį funkcijų spektrą. Jis stebina savo 6,75" TFT jutikliniu ekranu ir sujungia aukščiausios klasės RDS radijo priėmimą, įmontuotą DAB+ imtuvą, platų pramogų pasirinkimą ir daugybę prisijungimo galimybių, skirtų daugeliui mobiliųjų laikmenų tipų. Leipzig 690 DAB turi įvairias nuosekliąsias sąsajas, pvz. kaip Bluetooth, AUX, SDHC ir USB, kurie leidžia patogiai leisti savo muzikos kolekciją. Bet nesvarbu, ko ieškote, Leipzig 690 DAB turės gerą atsakymą.
    Grafinė sąsaja

    Leipzig 690 DAB taip pat siūlo įvairias personalizavimo parinktis. Meniu išvaizda gali būti sukurta visiškai pagal jūsų skonį. Tiesiog nustatymų meniu nustatykite bet kokią klavišų apšvietimo spalvą (RGB) arba pasirinkite vieną iš keturių galimų meniu piktogramų spalvų. Jūs turite pasirinkimą.

    Navigacijos sistema
    Dėl integruotos navigacijos Leipzig 690 DAB tampa pirmos klasės navigacijos sistema ir bet kurią kelionės tikslą galite pasiekti patogiai, greitai ir atsipalaidavę. Keliauti į nežinomas vietas nebebus problemų. Naudodamas navigacijos parinktį, Leipzig 690 DAB visada rodo trumpiausią arba geriausią maršrutą, kaip pasiekti tikslą.
    Leipzig 690 DAB (NAV TRUCK) Europe sunkvežimių kemperių navigacija su 24 mėnesių žemėlapio atnaujinimu

    medijos grotuvai
    Visiškas skaitmeninių, mobiliųjų duomenų ir medijos naudojimas tapo visiškai natūralus. Neišvengiamai juos palaikyti yra absoliuti šiuolaikinių galutinių įrenginių pareiga. Tačiau vien tik palaikomos medijos ir formatų asortimentas daro didelį skirtumą. Leipzig 690 DAB neleidžia sau jokių kompromisų. Garso, vaizdo ir vaizdo formatus palaiko ne tik diskas, bet ir mikro SDHC kortelės bei USB. Failų gausa atitinkamoje laikmenoje praktiškai neribojama. Net 20 000 failų Leipzig 690 DAB nėra problema. Tačiau tiek daug takelių prasminga tik tuo atveju, jei pasirinkti lengva. Mėgaukitės, kaip tai žaismingai veikia su Leipzig 690 DAB.

    garso derinimas
    Parametrinį 10 juostų ekvalaizerį, skirtą individualiam automobilio garso optimizavimui, galima lengvai ir tiksliai nustatyti per Leipzig 690 DAB grafinę sąsają. Jei „žaisti su dažniais“ jums netinka, „Easy EQ“ galima įsigyti tik su 3 nustatymais arba visu iš anksto nustatytų garso profilių asortimentu. Priklausomai nuo asmeninio skonio nuo pop, roko, techno, džiazo iki klasikinės muzikos.

    skaitmeninis radijas
    Mėgaukitės krištolo skaidrumo skaitmeniniu radiju su integruotu DAB+ imtuvu. Malonumas prasideda nuo programų pasirinkimo. Ar tai būtų naršymas po turimus ansamblius ir jų programų struktūrą, ar tiesiog pasirinkimas iš visų programų abėcėlės tvarka.

    analoginis radijas
    Naudodami aukščiausios klasės „Blaupunkt“ CODEM IV kartos imtuvą, nedarykite jokių kompromisų dėl radijo priėmimo ir RDS veikimo. Kartą patyrę, net esant sunkiausioms priėmimo sąlygoms, nebenorėsite būti be jo.

    Bluetooth telefonija
    Sinchronizavus telefonų knygą išmaniajame telefone su Leizig 690 DAB, niekas netrukdo patogiai bendrauti vairuojant ir naudojant garso sistemą. Taip pat galite naudoti integruotą arba išorinį mikrofoną, kad būtų galima įtaisyti geriausią vietą, kad balso kokybė būtų geriausia.

    nustatymus
    Stulbinantis funkcionalumas nereiškia sudėtingų valdiklių. Visi meniu yra nuosekliai paprasti ir aiškiai išdėstyti, patrauklaus dizaino ir, svarbiausia, lengvai naudojami.

    nuotolinio valdymo pultas ant vairo
    Jei jūsų automobilyje yra nuotolinio valdymo pultas ant vairo, galite jį naudoti kartu su Blaupunkt Leipzig 690 DAB per SWC (nuotolinio valdymo pultą ant vairo). Dėl SWWC funkcijos vairo nuotolinio valdymo pultas perima svarbiausias radijo funkcijas, tokias kaip garsumas, nutildymas ar Bluetooth. Kita „Blaupunkt SafeDrive“ filosofijos saugos funkcija

    atsarginė kamera
    Parkavimas gali būti tikslus darbas. Leipzig 690 DAB turi kameros įvestį (Camera). Tokiu būdu jūs visada turite apžvalgą ir nieko neturėtų nutikti.

    Garso / vaizdo įėjimai
    Analoginės jungtys taip pat yra lanksčios. Dvi AV įvestys (AV-IN 1 ir AV-IN 2) leidžia nuolat prijungti išorinius šaltinius.

    Nuolatinis saugojimas
    Dėl integruotos nuolatinės atminties Leipzig 690 DAB išsaugo vartotojo nustatymus ir iš anksto nustatytas stotis, jei nutrūksta pagrindinis maitinimo šaltinis.

    veikimo koncepcija
    Optimalus naudojimo paprastumas yra svarbus vairavimo saugumo veiksnys. Visų pirma, garsumo valdymas ir perjungimas iš radijo į navigaciją arba pagrindinio meniu iškvietimas turi būti greitai ir lengvai pasiekiami. Dėl valdymo mygtukų (Home, Navigation, DIM ir Eject) ir lengvai pasiekiamo garsumo valdymo, Blaupunkt Leipzig 690 DAB taip pat galima lengvai ir saugiai valdyti vairuojant.

    pabrėžia

    • Radijas: CODEM IV aukščiausios klasės FM (RDS) imtuvas, įtaisytas AM imtuvas DAB+

    • Ekranas: didelis 6,75 colio varžinis kelių jutiklių ekranas su neatspindinčia technologija

    • Navigacija: Leipzig 690 DAB NAV CAR: Full Europe Car Navigation (24 mėnesių žemėlapio atnaujinimas) Leipzig 690 DAB NAV TRUCK/KEMPINGAS: Full Europe Camping/Truck Navigation (24 mėnesių žemėlapio atnaujinimas)

    • Laikmena: DVD, VCD, CD, CD-ROM, USB, SDHC

    • Medijos grotuvas: garso, vaizdo, vaizdai iš USB / SDHC / disko garso formatai MP3, FLAC, APE, WMA vaizdo formatai MPEG, AVI, RM, ASF, MP4, Mkv

    • Bluetooth: Integruotas Bluetooth 2.1 modulis (HFP, PBAP, A2DP, AVRCP) Integruotas + išorinis mikrofonas

    • Įėjimai / išėjimai: priekinis ir galinis USB priekinis SDHC lizdas 2 x A/V įvestis galinio vaizdo kameros įvestis (garsas / vaizdo įrašas), nuotolinio valdymo pultas ant vairo (programuojamas)

    • Ekvalaizeris / stiprintuvas: 10 juostų parametrinis ekvalaizeris, 4 kanalų išankstinis stiprintuvas ir papildoma 4 x 45 vatų maksimali galia

    • Bendra: Variocolor apšvietimas, nuolatinė atmintis, išorinis BT mikrofonas, DAB+ stiklo antena
    Spalva
    Juodas
    Variantai
    6.8 kemperio GPS
    Rezoliucija
    800x480
    Rodyti įstrižainės
    6.8
    „Bluetooth“ duomenų prieiga
    Taip
    Reguliuojami stovyklavimo parametrai
    Taip
    TMC eismo kamščio aplinkkelis
    Taip
    DVD grotuvas
    Taip
    DVB-T
    -
    FM / AM imtuvas
    Taip
    navigacijos sistemų tipas
    navigacijos prietaisas
    Būk pirmas! Palik prekės atsiliepimą.

    Saugu pirkti

    Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
    Saugūs atsiskaitymai
    Nemokamas grąžinimas
    Nemokamas grąžinimas
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Garantuotas pristatymas
    Garantuotas pristatymas
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

    Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.