Gordigear stogo palapinė Plus 4 žmonėms su sandėliavimo vieta 180 x 320 cm žalia

    Gordigear stogo palapinė Plus 4 žmonėms su sandėliavimo vieta 180 x 320 cm žalia

    fritz-873877
    2 216,64 EUR
    Spontaniškumas, linksmybės ir patogumas, nesvarbu, ar keliaujate su šeima, ar į kelių metų kelionę aplink pasaulį, Gordigear stogo palapinė yra tinkamas pasirinkimas. Su Gordigear stogo palapine savo automobilį galite paversti neribotomis galimybėmis turinčiu nameliu ant ratų.

    Be kompromisų optimizuota dėl kokybės ir lengvo valdymo, ant automobilio stogo sukrauta palapinė vos keliais judesiais atsidaro į patogią ir erdvią miegamąją palapinę su tikru 140 cm pločio ir 240 cm ilgio čiužiniu.
    Kopėčios su plokščiais laipteliais, tinkamomis basoms kojoms, leidžia lengvai patekti į šviesų, gerai vėdinamą miegamąjį.

    detales
    • 4 žmonės plius sandėliavimo vieta
    • Stogo palapinės tipas: sulankstomo stogo palapinė
    • Medžiaga: palapinės drobė: 65% poliesteris / 35% medvilnė, tropinis stogas: 100% poliesteris,
      Grindys: tikro aliuminio karkaso konstrukcija, putplasčio,
      Užvalkalas: 100% polichloridas su užtrauktuku
    • Stulpai: anoduotas aliuminis
    • Spalva žalia
    • Dėl teleskopinių kopėčių tinka bet kokio aukščio transporto priemonėms
    • Sąrankos laikas mažiau nei minutę
    • Gulimo paviršius 180 x 240 cm
    • Pakuotės dydis 180 x 120 x 42 cm
    • Grynasis svoris: apie 69 kg
    • Įskaitant garų barjerą ir strypus nuo susikaupimo
    Gordigear filosofija
    Iš Australijos kilusi įmonė Gordigear yra kokybiškų ant stogų ir priekabų palapinių gamintoja. Būtent čia mes kūrėme savo palapines, kurios atlaikytų negailestingas Australijos sąlygas daugiau nei 20 metų. Nuo tada mūsų palapines galima rasti visuose pasaulio kampeliuose ir pasiteisino visose klimato zonose.

    Mes nekuriame laboratorijoje ar laboratorinėms sąlygoms, pasikliaujame klientų atsiliepimais visame pasaulyje, kurie dešimtmečius naudojo mūsų palapines sunkiausiomis sąlygomis. Todėl labai svarbu, kad mūsų gaminių nuotraukos būtų darytos ne studijoje, o ten, kur kasdien naudojama Gordigear įranga.

    Sąmoningai vengiame silpnų vietų, tokių kaip UV spinduliams jautrių PVC paviršių ar medienos apdirbimas, ir visą dėmesį skiriame patogumui, svorio mažinimui, ilgaamžiškumui ir paprasčiausiai priežiūrai.

    Mūsų prekės ženklo filosofija – pasiūlyti produktus su geriausiu kainos ir kokybės santykiu. Aukštos kokybės įranga už prieinamą kainą. Viską, ką darome, vadovaujamės principu „pridėkite vertę, o ne daugiau išlaidų“. Už kiekvieną išleistą eurą kritiškai suabejojame, ar tai turi teigiamos įtakos prekės vertei ar pirkėjų patirčiai, nutinka smulkių nelaimingų atsitikimų, todėl, kad būtume joms pasiruošę, mūsų gaminiai buvo sukurti taip, kad Jūs, kaip klientas, galėtumėte pasikeisti kiekvieną komponentą patys naudodami integruotus įrankius. Su mūsų pasauline ir visą gyvenimą trunkančia atsarginių dalių garantija, esate saugioje pusėje.

    Mūsų kokybės standartai
    Pagamintos iš tikros palapinės drobės, mūsų palapinės sujungia medvilnės pralaidumą orui ir techninius poliesterio privalumus. Rezultatas – moderni, kokybiška, patvari, atspari vėjui, bet kvėpuojanti aukštųjų technologijų medžiaga, dėl kurios vidinių palapinių naudojimas tampa nebereikalingas.

    „Ripstop“ pynimas padidina medžiagos atsparumą plyšimui – tai būtinybė mūsų dideliems pasaulio kelionių gerbėjams, o mums, Gordigear, savaime suprantamas dalykas. Mes taip pat nesileidžiame į siūles ir pasitikime Vokietijos gamintoju bei pasauline rinka. šios srities lyderė įmonė Amann . Papildomai suvirintos ir dvigubai susiūtos mūsų siūlės netgi sukurtos audroms, kurių iš tiesų norėtumėte išvengti šventiniu laikotarpiu.

    Mūsų standartinis čiužinys yra 8 cm storio. Tai ne tik padidina jūsų miego komfortą, bet ir apsaugo jūsų kūną nuo bet kokio šalčio ir apsaugo nuo kondensacijos proceso po čiužiniu dėl padidintos izoliacijos.

    Mūsų palapinėje yra du erdvūs įėjimai ir du dideli langai bei oro kondicionavimo ventiliacija. Visas angas, žinoma, galima uždaryti atskirai drobe ir tinkleliu nuo tropinių vabzdžių.

    Visos laikančiosios dalys, įskaitant pagrindo plokštę, pagamintos iš aliuminio arba nerūdijančio plieno Kelioninis užvalkalas pagamintas iš storo "sunkvežimio brezento" su užtrauktuku, kuris apsaugo jūsų palapinę nuo drėgmės ir dulkių.

    Spalva taip pat pagrįsta dešimtmečių patirtimi ir tūkstančių patenkintų klientų atsiliepimais. Ne per šviesus, kad būtų išvengta ankstyvo susitepimo ir nepatrauktų dėmesio kaip svetimkūnis gamtoje. Pakankamai tamsu, kad palapinėje pasiektų reikiamą tamsumą net keliaujant į šiaurę. Taip pat nėra ryškių spalvų, kad vabzdžių patrauklumas būtų kuo mažesnis.

    Dešimtmečių patirtis ir patenkinti klientai visame pasaulyje kalba patys už save. Mums būtų malonu pasveikinti jus visame pasaulyje palapinių ant stogo bendruomenėje.

    pristatymo apimtis
    Mūsų stogo palapinės yra paruoštos jūsų atostogoms pradėti. Stogo palapinė su nuimamu tropiniu stogu. Langų rodyklės su maišeliu. Tvirtinimo medžiaga standartinėms atramoms iki 6 cm pločio, čiužinys su nuimamu užvalkalu. Apsaugos nuo susikaupimo jungtis. Kopėčios, lynai ir žemės kabliukai (stogo bagažinės neįskaičiuotos)
    Spalva
    Žalias
    Matmenys (LxWxH)
    320x180x130 cm
    Svoris
    69 kg
    Asmenų skaičius
    4 asmenų palapinė
    Medžiaga
    Palapinės drobė: 65% poliesteris / 35% medvilnė, atogrąžų stogas: 100% poliesteris, grindys: tikro aliuminio rėmo konstrukcija, užpildyta putomis, danga 100% polichloridas su užtrauktuku
    Pakuotės dydis (LxWxH)
    120x180x42 cm
    Ryšys
    anoduotas aliuminis
    Tipo stogo palapinė
    sulankstomo stogo palapinė
    Būk pirmas! Palik prekės atsiliepimą.

    Saugu pirkti

    Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
    Saugūs atsiskaitymai
    Nemokamas grąžinimas
    Nemokamas grąžinimas
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Garantuotas pristatymas
    Garantuotas pristatymas
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

    Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.