Bruckmann Verlag - Greitai pasitrauk! Vokietija 500 geriausių trumpų atostogų idėjų

    Bruckmann Verlag - Greitai pasitrauk! Vokietija 500 geriausių trumpų atostogų idėjų

    fritz-517820
    33,54 EUR

    Geriausios idėjos ekskursijoms prie jūsų namų, savaitgalio išvykoms ir trumpoms pertraukoms Vokietijoje – atrinktos vietinių kelionių ekspertų. Miestai ir kultūra, šeimos paskirties vietos, gamtos stebuklai, interaktyvūs muziejai, nuotykių žygiai, pasivažinėjimai dviračiais ir poilsis prie vandens. Čia galite atrasti Vokietijos įvairovę ir nustebinti šalia slypinčiais lobiais. Čia rasite kažką kiekvienam keliautojui.

    Apie autorius:

    Britta Mentzel, užaugusi Kelne, studijavo vokiečių kalbą, istoriją ir meno istoriją, o paskui pabėgo: būdama žurnaliste ir didelio kelionių žurnalo redaktore, ji keliavo tarp Grenlandijos ir Australijos, tarp Amerikos pietinių valstijų ir Jordanijos, Norvegijos bei Seišelių. Ji gyveno Aukštutinėje Bavarijoje daugiau nei 20 metų ir dabar dirba autore bei redaktore.

    Būdama autorė, žurnalistė ir fotografė, Ulrike Katrin Peters specializuojasi „aktyviose“ temose, susijusiose su mankšta gryname ore ir Šiaurės Europa bei žaliosiose salose. Tačiau kitos kryptys visame pasaulyje sukelia jų susidomėjimą ir norą rašyti. Daugelį savo kelionių ji sutalpino ne tik į straipsnius ir pranešimus, bet ir į knygas.

    Barbara Rusch gimtajame Miunchene studijavo etnologiją, komunikacijos mokslus ir psichologiją. Po ilgų studijų kelionių į Italiją ir Rytų Afriką ji nuo 1990 metų dirba laisvai samdoma rašytoja ir vertėja bei technine redaktore. Knygose, žurnaluose, enciklopedijose ir parodų kataloguose ji publikuoja apie kultūros ir mokslo istoriją, švietimą ir psichologiją bei tolimas (ir ne tokias tolimas) šalis.

    Linde Wiesner (g. 1964 m.) studijavo vokiečių ir anglų kalbas, vėliau baigė montažo stažuotę ir dabar daugiau nei 20 metų dirba laisvai samdoma redaktore, vertėja ir tekstų rašytoja. Ji gyvena ir dirba netoli Miuncheno.

    Kempingo literatūros rūšis
    Vadovas
    Plotas
    Vokietija
    puslapio numeris
    320
    Būk pirmas! Palik prekės atsiliepimą.

    Saugu pirkti

    Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
    Saugūs atsiskaitymai
    Nemokamas grąžinimas
    Nemokamas grąžinimas
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Garantuotas pristatymas
    Garantuotas pristatymas
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

    Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.