Po impregnavimo medžiaga

    Po impregnavimo medžiaga

    fritz-445630
    15,24 EUR

    Su „Nachimprägniermittel“ medvilniniais audiniais, medvilnės-poliesterio, akrilo ir aliuminio padengtais audiniais vėl yra atsparus vandeniui, tuo pačiu metu audinys gauna dėmių apsaugą, kuri leidžia lengvai valyti audinį.

    Naudojimas : Prieš pradėdami valyti švariu vandeniu. Audinys turi būti sausas, be purvo ir dulkių. Įpurškimo priemonę užpurkškite kempine, šepečiu ar purkštuvu. Venkite produkto kontakto su plastikiniais langais ir plastikinėmis dalimis.

    Išeiga :
    Kempinė arba šepetys: apie 5-8 m2 / l
    Purškimas: apie 6-12 m2 / l


    Sudėtyje yra modifikuoto aminoalkilpolisiloksano, glikolio rūgšties.

    Pavojus : Smarkiai pažeidžia akis. Sukelia odos dirginimą. Jei reikia medicininės pagalbos, turėkite pakuotę ar etiketę. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Dėvėti apsaugines pirštines / akių apsaugą / veido apsaugą. PATEKUS Į AKIS: keletą minučių atsargiai plauti vandeniu. Jei įmanoma, nuimkite esamus kontaktinius lęšius. Toliau skalauti. Nedelsiant skambinkite į APSINUODIJIMŲ KONTROLĖS IR INFORMACIJOS BIURĄ / gydytoją. PATEKUS ANT ODOS: plauti dideliu kiekiu vandens.

    Spalva
    Mėlyna-balta
    Talpa
    1000 ml
    Natūra
    Priežiūra
    Būk pirmas! Palik prekės atsiliepimą.

    Saugu pirkti

    Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
    Saugūs atsiskaitymai
    Nemokamas grąžinimas
    Nemokamas grąžinimas
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Garantuotas pristatymas
    Garantuotas pristatymas
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

    Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.