Berger tent impregnavimo purškalas 500 ml

    Berger tent impregnavimo purškalas 500 ml

    fritz-445640
    10,16 EUR

    Poimpregnavimo priemonė audiniams iš medvilnės, medvilnės-poliesterio, akrilo ir aliuminiu dengtų audinių. Po apdorojimo audiniai vėl tampa atsparūs vandeniui.

    Sudėtis : Sudėtyje yra alifatinių, nafteninių angliavandenilių mišinio; Aromatinis kiekis: < 0,5%.

    Pavojus : Itin degus aerozolis. Slėginė talpykla: kaitinant gali sprogti. Gali sukelti mieguistumą ir galvos svaigimą. Pakartotinis poveikis gali sukelti odos džiūvimą arba skilinėjimą. Jei reikia medicininės konsultacijos, po ranka turėkite produkto talpyklą arba etiketę. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti atokiai nuo karščio, karštų paviršių, kibirkščių, atviros liepsnos ir kitų uždegimo šaltinių. Nerūkyti. Nepradurkite ir nedeginkite, net ir po naudojimo. Naudokite tik lauke arba gerai vėdinamoje vietoje. Venkite įkvėpti aerozolio. ĮKVĖPUS: Išnešti asmenį į gryną orą ir patogiai kvėpuoti. Nedelsiant skambinti į APSINUODIJIMŲ KONTROLĖS IR INFORMACIJOS BIURĄ / gydytoją. Laikykite užrakintą. Saugoti nuo saulės poveikio. Nelaikykite aukštesnėje nei 50°C/122°F temperatūroje. Talpyklą laikyti sandariai uždarytą gerai vėdinamoje vietoje. Išmeskite turinį/talpą į pavojingų atliekų šalinimą.

    Naudojimas : prieš purškimą nuvalykite audinį tik švariu vandeniu. Tada tolygiai apipurkškite sausą audinį maždaug 15-20 cm atstumu. Nepurkškite plastikinių langų ir plastikinių dalių!

    Atkreipkite dėmesį : Dėmesio ! Gali pakenkti sveikatai įkvėpus! Purškite vos kelias sekundes! Lauke purškite tik didelio ploto odos ar tekstilės gaminius ir leiskite gerai išdžiūti! Saugoti nuo vaikų!

    Išeiga : 500 ml skardinės pakanka maždaug 5 m² impregnavimo plotui.

    Spalva
    Mėlyna-balta
    Talpa
    500 ml
    Priežiūros/valymo tipas
    impregnavimas
    Būk pirmas! Palik prekės atsiliepimą.

    Saugu pirkti

    Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
    Saugūs atsiskaitymai
    Nemokamas grąžinimas
    Nemokamas grąžinimas
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Garantuotas pristatymas
    Garantuotas pristatymas
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

    Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.