LUIS 7 colių skaitmeninė radijo sistema Professional 720P su kamera

    LUIS 7 colių skaitmeninė radijo sistema Professional 720P su kamera

    fritz-000000
    0,00 EUR
    7 colių skaitmeninė radijo sistema Professional įtikina dideliu perdavimo atstumu. integruoti skaitmeniniai radijo moduliai kameros ir monitoriaus korpuse. automatinis kameros ir monitoriaus „sujungimas“, taip pat ypač tvirta naktinio matymo atbulinės eigos kamera iš Professional serijos. Kompleksinis neatspindintis skaitmeninis radijo monitorius taip pat suteikia galimybę priimti 4 skaitmenines radijo kameras.

    Pati atbulinės eigos kamera yra tvirtame štampuoto aliuminio korpuse ir atitinka griežtą apsaugos klasės standartą IP69k, todėl yra ypač atspari vandeniui ir dulkėms, taip pat gali atlaikyti valymą aukšto slėgio plovikliu. Pagrindas ir reguliuojamas stoglangis taip pat pagaminti iš labai patvaraus nerūdijančio plieno.

    LUIS Camera Professional buvo veidrodinis, skirtas naudoti gale. Vienam naudojimui. pvz., naudojant priekinę kamerą, fotoaparato vaizdo atspindį galima pakeisti atvirkščiai. Šiuolaikinės naktinio matymo technologijos su naujausios kartos IR šviesos diodais dėka vairuotojas gali matyti savo automobilio galą net visiškoje tamsoje (0 liuksų). Galimas veikimas nuo -20 iki +70 °C temperatūroje.
    Monitorius buvo neatspindintis ir pasižymi išskirtiniu 500 cd/m2 ryškumu.
    Be skaitmeninio radijo monitoriaus ir kameros, sistemoje taip pat yra papildoma plokščia antena su ilginamuoju laidu. montavimo medžiaga ir naudojimo vadovas.

    Variantai
    Su fotoaparatu
    Svoris
    1,42 kg
    Pakuotės dydis (LxWxH)
    35x19x27 cm
    Matmenys Monitorius (LxWxD)
    13,4 x 18,7 x 0,74 cm
    Kameros darbinė temperatūra
    -20 iki +70
    Fotoaparatas
    1x kamera 7,4 x 5,65 x 4,55 cm (I x P x A)
    Ryškumas
    500 kompaktinių diskų
    Būk pirmas! Palik prekės atsiliepimą.

    Saugu pirkti

    Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
    Saugūs atsiskaitymai
    Nemokamas grąžinimas
    Nemokamas grąžinimas
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Garantuotas pristatymas
    Garantuotas pristatymas
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

    Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.