„Büttner“ akumuliatoriaus maitinimo blokas I

    „Büttner“ akumuliatoriaus maitinimo blokas I

    fritz-000000
    0,00 EUR
    PowerUnit leidžia paprastai ir saugiai sujungti MT ličio bateriją su esama integruota baterija (AGM / gelis / skysta rūgštis). Abiejų akumuliatorių sistemų derinys suteikia daug privalumų:

    • Lengva konstrukcija
    • Žymiai daugiau talpos
    • Galima didelė srovė
    • Galiausiai naudokite transporto priemonę savarankiškai
    • Nuo temperatūros nepriklausoma sistema
    • Itin ilgas visos akumuliatoriaus sistemos tarnavimo laikas
    • Nereikalaujama integruotos elektronikos konvertavimo į ličio

    Abi baterijų sistemos yra sujungtos su pridedamu kabelių rinkiniu. Akumuliatoriaus kompiuterio valdymas stebi ir valdo sistemą. Jis prijungtas prie ličio akumuliatoriaus BMS (baterijos valdymo sistemos) ir neleidžia toliau įkrauti esamų įkrovimo sistemų. kai ličio baterija visiškai įkrauta. tačiau įkrovimo įrenginiai turi ir toliau įkrauti įmontuotą akumuliatorių dėl savo AGM arba gelio charakteristikų. Be to, akumuliatoriaus kompiuteris rodo bendrą visos baterijos sistemos talpą salone, kuri dar yra laisva.

    Privalumas: visi esami įkrovimo įrenginiai gali likti automobilyje ir toliau veikti. Daugiausia nauja arba vis dar nepažeista įmontuota baterija – nepriklausomai nuo talpos ir konstrukcijos – lieka sumontuota ir veikia tik kaip atsarginė baterija. Tada jis pradeda veikti. kai ličio baterija yra beveik visiškai išsikrovusi arba išjungiama akumuliatoriaus kompiuterio dėl išorinių aplinkybių
    tapo. Atskyrimas aktyvuojamas esant itin žemai temperatūrai arba. jei ličio akumuliatorius turi būti išjungtas dėl su sistema susijusių aukštų vidaus temperatūros.

    Papildoma funkcija: jei transporto priemonė nenaudojama kaip turistinė transporto priemonė. tai galima nustatyti paspaudus akumuliatoriaus kompiuterio mygtuką. Kol įjungta ši miego funkcija. ličio baterija nėra pilnai įkrauta, bet palaikoma optimaliai iš dalies įkrauta. Tai žymiai padidina LiFePO4 akumuliatoriaus tarnavimo laiką.

    Patarimas: ilgesnį įkrovimo laiką, kurį sukelia padidėjusi akumuliatoriaus talpa, galima kompensuoti papildomu įkrovikliu. Idealiai tinka 25 A ir 50 A „PowerLine“ įkrovikliai.

    Specialiai sukurta turistinėms transporto priemonėms
    Saulės moduliai, skirti nameliams ant ratų ir priekaboms, yra įtempti kitaip nei namų sistemų! Mobiliam naudojimui jungiamosios dėžutės turi būti nepralaidžios vandens slėgiui (oro srautas), o litavimo jungtys turi būti specialiai sukurtos kylančiai vibracijai. Rėmo konstrukcijai taip pat reikalingas specialus dizainas. kompensuoti galinčias atsirasti sukimosi ir plūdrumo jėgas.
    Ką aš galiu padaryti
    Netgi mažiausia versija (MT LI 85) gali būti naudojama su inverteriu (pvz., MT 1200 SI/SI-N), kad valdytų Nespresso kavos aparatą arba plaukų džiovintuvą iki 1200 vatų. Net su MT LI 105 galima naudoti inverterius iki 1700 vatų, o su dviem 120 Ah ir 180 Ah akumuliatoriais vartotojams (plaukų džiovintuvas, dulkių siurblys, kavos aparatas ir kt.) iki 2000 vatų nėra problemų. Tačiau net ir naudojant LiFePO4 baterijas patartina nesirinkti per mažos baterijos talpos, palyginti su borto vartotojais.

    Pristatymo apimtis:

    • LiFePO4 baterija MT LI 85 arba LiFePO4 baterija MT LI 105 arba LiFePO4 baterija MT LI 120
    • Baterijos kompiuterio valdymas, įskaitant Hall efekto jutiklį ir valdymo dėžutę
    • Sujungimo linijos (2 x 400 mm; 1 x 800 mm; 35 mm²) lygiagrečiam sujungimui
    • atsarginis rinkinys
    Galia
    1200Wp
    Talpa
    85 Ah
    tipo baterija
    Baterija 12V
    Būk pirmas! Palik prekės atsiliepimą.

    Saugu pirkti

    Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
    Saugūs atsiskaitymai
    Nemokamas grąžinimas
    Nemokamas grąžinimas
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Garantuotas pristatymas
    Garantuotas pristatymas
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

    Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.