Green Power Optimate įkroviklis 12V

    Green Power Optimate įkroviklis 12V

    fritz-293430
    147,44 EUR

    OptiMate lithium – akumuliatoriaus veikimas garantuotas!

    Naujasis OptiMate litis apsaugo jūsų investicijas ir garantuoja, kad jūsų ličio geležies fosfato akumuliatorius (LiFePO4 / LFP) yra ir išliks toks pat galingas, kaip reklamuojama – ir ilgą laiką. Naudojant OptiMate ličio įkrovimo srovę iki 5 amperų ir unikalią daugiapakopę ampmatic™ programą, įrenginys greitai ir efektyviai įkrauna ir subalansuoja atskirus akumuliatoriaus elementus. „OptiMate Lithium“ priežiūros programa maitina prijungtą automobilį, apsaugo ir palaiko 100% akumuliatoriaus įkrovimo būseną.

    funkcionalumą

    1. Išankstinis kvalifikacinis testas : OptiMate Lithium rodo akumuliatoriaus būklę prieš pradedant įkrovimą ir matuoja aplinkos temperatūrą. „ Ampmatic™ “ įkrovimo programa parenkama atsižvelgiant į temperatūrą ir akumuliatoriaus būklę.
    2. Žemos įtampos atkūrimas: „SafeTº“ apsaugos režimas stebi įkrovimą šio jautraus akumuliatoriaus ATKŪRIMO REŽIMO metu, kad užtikrintų, jog labai išsikrovusi baterija būtų tinkamai ir saugiai atkurta. Testai atliekami be pertraukų SAVE programos metu. Tai nustatys, ar akumuliatorius buvo sėkmingai atkurtas ir ar MAIN CHARGE programa gali tęstis.
    3. Masinis įkrovimas: ampmatic™ procesorius aktyviai pritaiko įkrovimo srovę prie akumuliatoriaus talpos ir būklės. Tokiu būdu pilnas įkrovimas pasiekiamas per labai trumpą laiką. Pažanga atitinka idealią LiFePO4 akumuliatorių įkrovimo srovės kreivę.
    4. Patikrinkite, ar nėra trumpų / negyvų elementų: įkrovimo procesas stebimas naudojant idealią LiFePO4 įkrovimo kreivę. Galima nustatyti vidinius pažeidimus ir išvengti nereikalingo neatkuriamo akumuliatoriaus įkrovimo.
    5. Paėmimas ir išlyginimas: srovė teka impulsais 10 minučių, stebint įtampą nuo 14,0 V iki 14,3 V, kad būtų galima išlyginti elementų įtampą.
    6. Įkrovimo patikrinimas: įtampa ribojama iki 13,6 V, o ampmatic™ procesorius stebi akumuliatoriaus imamą srovę. Jei aptinkamas neoptimalus įkrovimas, programa dar kartą kartoja įrašymo ciklą 10 minučių.
    7. Įtampos išlaikymo testas: atliekamas 30 minučių, per kurį akumuliatorius negauna įkrovimo srovės. 5 galimi bandymo rezultatai suteikia informacijos apie bendrą akumuliatoriaus būklę. Jei rezultatas yra žalias (įtampa > 12,7 V), bandymas trunka iki 12 valandų, siekiant patikrinti, ar nėra padidėjusio savaiminio išsikrovimo ar didesnės nei tikėtasi srovės nutekėjimo per transporto priemonės elektros sistemą.
    8. Plūdinis įkrovimas : 12 valandų PRIEŽIŪROS ĮKROVIMO CIKLAS susideda iš 30 minučių įkrovimo ciklų esant 13,6 V įtampai, pakaitomis su 30 minučių „pauzėmis“, per kurias neteka įkrovimo srovė. Įkrovimo metu akumuliatorius gauna maitinimą tik tada, kai prijungta transporto priemonė sukelia įtampos praradimą. Akumuliatoriaus priežiūros ciklas įvyksta, kai akumuliatoriaus įkrovos lygis labai pablogėja.
      Įtampos išlaikymo bandymas ir techninės priežiūros įkrovimo ciklas kartojamas praėjus 24 valandoms nuo pirmojo bandymo pradžios ir kartojamas tol, kol įkroviklis prijungtas prie akumuliatoriaus.
      Techninės priežiūros programos kintamos įkrovimo ir „pauzės“ ciklai apsaugo akumuliatorių nuo išsekimo iš prijungtos transporto priemonės ir idealiai tinka neribotam ir 100% saugiam ilgalaikiam akumuliatoriaus išsaugojimui.
    Įtampa
    12v
    tipo baterija
    įkroviklis
    Būk pirmas! Palik prekės atsiliepimą.

    Saugu pirkti

    Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
    Saugūs atsiskaitymai
    Nemokamas grąžinimas
    Nemokamas grąžinimas
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Garantuotas pristatymas
    Garantuotas pristatymas
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

    Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.