CTEK Lithium XS EU baterijų įkroviklis 12V/5A

    CTEK Lithium XS EU baterijų įkroviklis 12V/5A

    fritz-291010
    105,75 EUR

    EFEKTYVIUS LiFePO4 AKUMULIATORIŲ ĮKROVINIMAS IR TAUPYMAS

    LITHIUM XS yra pažangus mikroprocesoriaus valdomas įkroviklis, specialiai sukurtas įkrauti ir prižiūrėti ličio jonų fosfato (LiFePO4) baterijas, siekiant maksimaliai padidinti jų veikimą ir tarnavimo laiką.
    Iki 5 A įkrovimo srovės stipris LITHIUM XS yra itin lankstus, įkrauna nuo 5 iki 60 Ah LiFePO4 baterijas ir gali būti naudojamas iki 120 Ah baterijų srovele įkrovimui. Naudojimas yra paprastas ir pradedamas iškart po prisijungimo. Neatjungus akumuliatoriaus nuo automobilio, LITHIUM XS įkrovimo pradžioje iš naujo nustato visą esamą žemos įtampos apsaugos elektroniką (baterijos valdymo sistemas). Įkrovimo procesą galima bet kada paleisti iš naujo rankiniu būdu, paspaudus mygtuką „Atstatyti“. LITHIUM XS yra visiškai automatinis „Prisijunkite ir pamiršk“ įkroviklis su 8 įkrovimo žingsniais ir bandymo seka, rodančia, ar LiFePO4 baterija gali priimti ir išlaikyti įkrovą, unikaliu maksimaliai padidinančiu žingsniu, kad būtų atkurta visa talpa, ir patentuotu įkrovimu, kuris tęsiasi po kelių mėnesių. neveiklumas užtikrina maksimalų našumą. LITHIUM XS yra atsparus purslams ir dulkėms, paprastas ir saugus naudoti, saugo transporto priemonės elektroniką, nėra kibirkščių, apsaugotas nuo atvirkštinio poliškumo ir trumpųjų jungimų. Visapusiška LiFePO4 akumuliatoriaus priežiūra – unikali ir patentuota LiFePO4 akumuliatorių atkūrimo, įkrovimo ir priežiūros sistema, užtikrinanti maksimalų našumą ir tarnavimo laiką.

    Saugus naudojimas
    saugus vartotojui dėl veikimo be kibirkščių ir apsaugos nuo atvirkštinio poliškumo. Saugus transporto priemonės elektrikams dėl išskirtinai švarios įtampos ir srovės tiekimo be piko. Įkrovimo metu akumuliatorius neturi būti atjungtas nuo transporto priemonės.

    Prisijunk ir pamiršk
    paprastas „plug and play“ veikimas. Su rankinio atstatymo funkcija.

    Unikalus 8 žingsnių įkrovimas
    patentuota 8 žingsnių programa tikrina akumuliatoriaus būklę, įkrauna ir prižiūri LiFePO4 akumuliatorių, kad būtų užtikrintas maksimalus našumas ir tarnavimo laikas. FLOAT/PULSE įkrovimas užtikrina idealią akumuliatoriaus priežiūrą neveiklumo laikotarpiais.

    Prailgina baterijos veikimo laiką
    Unikalios CTEK įkroviklių savybės padidina LiFePO4 baterijų našumą ir prailgina jų tarnavimo laiką.

    Techninės specifikacijos

    • Įkrovimo įtampa: 13,8/14,4 VDC
    • Įkrovimo srovė: Max 5A
    • Įkroviklio tipas: aštuonių pakopų, visiškai automatinis įkrovimo ciklas
    • Baterijos tipas: 12V ličio jonų fosfatas (LiFePO4)
    • Akumuliatoriaus talpa: 5-60Ah, įkraunama iki 120Ah
    • Apsaugos klasė: IP 65 (atsparus vandeniui ir dulkėms)
    Spalva
    Šviesiai mėlyna
    Variantai
    Ličio XS EU
    Įtampa
    14,4V
    230V
    Įkrovimo srovė
    max 5A
    tipo baterija
    įkroviklis
    Būk pirmas! Palik prekės atsiliepimą.

    Saugu pirkti

    Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
    Saugūs atsiskaitymai
    Nemokamas grąžinimas
    Nemokamas grąžinimas
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Garantuotas pristatymas
    Garantuotas pristatymas
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

    Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.