Büttner baterijos valdymo stiprintuvas MT BCB IUoU

    Büttner baterijos valdymo stiprintuvas MT BCB IUoU

    fritz-234780
    487,05 EUR
    Įkrovimo srovė

    Įkroviklis + stiprintuvas kartu:
    Norint optimaliai įkrauti visus akumuliatorių tipus karavanuose ir namuose

    Akumuliatoriaus valdymo stiprintuvas yra optimalus įkrovimo derinys mažesnėms transporto priemonėms, turinčioms per didelės talpos akumuliatorių, ir optimalus įkrovimo papildymas didesnėms transporto priemonėms. kur įmontuotas krautuvas neturi pasirinkimo. įkrauti reikiamus AGM ar gelio akumuliatorius. Prietaisas turi ilgalaikę įkrovimo programą ir gali būti nuolat prijungtas prie 230 V maitinimo tinklo. Integruotas „pulsatorius“ neleidžia akumuliatoriui nusodinti.

    Gyvenamojoje važiuoklėje: važiuojant automobilio priekaba turi optimalią įkrovimo įtampą. Kompensuojamos įtampos nuostoliai, atsirandantys dėl ilgų kabelių takų iš vilkiko. Įkrovimo srovė vairuojant yra ribojama iki 8 A. Stovėjimo režimu (esant 230 V). tada įkraunama baterija įkraunama 10 A / 20 A įkrovimo srovė, dar kartą su teisinga įkrovimo charakteristika.

    Gyvenamajame automobilyje: akumuliatoriaus valdymo stiprintuvas yra optimalus 230 V įkroviklis, skirtas akumuliatoriaus talpai iki maždaug 100 Ah. Didesnės talpos ar jau esančių sistemų prisiima papildomo krautuvo funkciją ir garantijas - reguliuojamas akumuliatoriaus tipas - pagal savo „Boosterfunktion“ optimalų įkrovimą. D + aptikimui nereikia papildomos akumuliatoriaus atjungimo relės.

    Žinoma, įrenginyje yra inverteris (gelis AGM, skysta rūgštis ir LiFePO4) ir akumuliatoriaus temperatūros jutiklis. Valdymo pultas yra nuimamas ir gali būti montuojamas interjere kaip nuotolinio valdymo pultas. Tiekiamas su temperatūros jutikliu ir prijungimo kabeliu (5 m) valdymo įrenginiui (kabeliu galima prijungti papildomai).

    Spalva
    Sidabras
    Matmenys (LxWxH)
    270 x 223 x 70 mm
    Darbinė įtampa
    12V
    Talpa
    100 Ah
    Įkrovimo srovė
    8 A (230 V) / 10 A (12 V)
    Būk pirmas! Palik prekės atsiliepimą.

    Saugu pirkti

    Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
    Saugūs atsiskaitymai
    Nemokamas grąžinimas
    Nemokamas grąžinimas
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Garantuotas pristatymas
    Garantuotas pristatymas
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

    Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.