Xenteq įkroviklis LBC 512

    Xenteq įkroviklis LBC 512

    fritz-261480
    288,77 EUR
    Įkrovimo srovė


    Naudojant naujausius perjungimo režimo metodus, šis įkroviklis yra kompaktiškas. lengva ir labai efektyvi. Daugelis specialių ypatybių ir saugos priemonių. įskaitant dvigubą temperatūros apsaugą ir apsaugą nuo poliškumo. rezultatas yra sudėtingas ir ypač saugus įkrovimo procesas. „LBC 500“ veikia visiškai automatiškai ir todėl labai tinka nuolatiniam prijungimui ir montavimui. Akumuliatoriams. kurie nėra naudojami ilgą laiką. įkroviklis turi specialią funkciją. bėgimo etapas. Be to, įkroviklis gali naudoti baterijas. Variklio paleidimas ir nepriklausomai nuo kitų energijos šaltinių naudojimo. sustabdyti aktyvavimą. Kaip ir ankstesnėje serijoje, LBC-500 serija nenaudoja ventiliatoriaus. taip užtikrinamas tylus prietaiso veikimas. Paprastas matomas įkrovimo būsenos LED indikatorius. Be to, įkroviklio priekyje yra mygtukas. su kuriais galima lengvai pasirinkti skirtingus įkrovimo parametrus. Dėl šios priežasties LBC 500 galima naudoti daugelio tipų baterijas. pvz .: Pradėti. Pusiau-traukos. Traukos. Gelis. AGM. Spiralinė. Collant ląstelės. Kalcis ir LiFePO4. LBC 500 yra įrengtas fiksuotas vieno metro ilgio įkrovimo kabelis. Galuose yra akumuliatoriaus gnybtai; Be to, taip pat yra kabelių akys. LBC 512 taip pat galima naudoti maitinimui. Norėdami tiesiogiai prijungti vartotojų prietaisus. įkroviklis turi specialų maitinimo šaltinį. Tai sukuria stabilią išėjimo įtampą, o įranga gali tiesiogiai veikti be akumuliatoriaus. Naudojant daugybę unikalių įkroviklio savybių, „LBC 512“ siūlo daug naudos tiek profesionaliame, tiek laisvalaikio sektoriuje. LBC-500 serijos įkrovikliai pateikiami kartu su Smart Value Service etikete.

    Naudokite naujausią perjungimo technologiją. labai kompaktiškas ir lengvas kroviklis. didelio efektyvumo (iki 90%). Daug ypatingų funkcijų (labai tylus veikimas) ir apsauginės funkcijos (poliškumo apsauga) labai saugiam įkrovimui. Idealiai tinka profesionaliam krovimui daugelyje naudojimo sričių. Įkroviklis tinka nuolatiniam prijungimui ir visada gali būti prijungtas prie akumuliatoriaus. Įsk. LED lemputė, rodanti įkrovimo būseną. Įkroviklį galima naudoti daugelio tipų baterijoms: gelis. AGM. Spiralinė. Anglies pluoštas ir kalcis. Taip pat tinka „LiFePO4“ baterijai!

    Variantai
    10 A
    Matmenys (LxWxH)
    20,4 x 13,3 x 5,9 cm
    Svoris
    1,25 kg
    Įtampa
    12V
    Įkrovimo srovė
    10 A
    Būk pirmas! Palik prekės atsiliepimą.

    Saugu pirkti

    Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
    Saugūs atsiskaitymai
    Nemokamas grąžinimas
    Nemokamas grąžinimas
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Garantuotas pristatymas
    Garantuotas pristatymas
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

    Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.