„Solar Set Basic Line“

    „Solar Set Basic Line“

    fritz-211990
    201,33 EUR
    Galia

    „BÜTTNER-ELEKTRONIK“ starteriniai modeliai taip pat buvo sukurti specialiai turistinėms transporto priemonėms - patraukliomis kainomis. bet vis dar be kompromisų kokybės atžvilgiu. Taigi monokristalinės ląstelės yra lygiai tokios pat standartinės kaip stabilus stiklo gaubtas. Lengvas ir plokščias korpusas su integruotu laikikliu pavyko. žymiai sumažinti aukštį ir svorį.

    MT-BL 20 ir MT-BL 40 sistemos, turinčios atitinkamai 20 ir 40 vatų galios, yra ypač tinkamos manevrinių pavarų dėžėms vežti važiuoklėse arba akumuliatoriaus techninei priežiūrai per metus važiuojančioms transporto priemonėms. Didesnis energijos poreikis laive, 75-vatų modulis MT-BL 75 saulės sistemai yra gera alternatyva moduliams su išoriškai pritvirtintais laikikliais net ir uždarose patalpose ant autofurgono.

    Visos pagrindinės linijos pilnos sistemos tiekiamos paruošti montavimui. Saulės modulis su montavimo laikikliu ir saulės kabeliu jau yra iš anksto sumontuotas ir paruoštas klijuoti. Lipnios priedai. Stogo angų. Į komplektą įeina saulės valdiklio ir montavimo instrukcijos. Saulės sistemos MT-BL 75 atveju taip pat galima prijungti saulės nuotolinį ekraną (pasirinktinai). Žr. 220640/220650.

    Komplektų komplektai:
    MT saulės modulis su iš anksto sumontuotu saulės kabeliu ir tvirtinamu stogu. Lipnios priedai. Stogo angų. aukštos kokybės saulės valdiklis. Baterijos jungiamasis kabelis.

    Privalumai
    Starteris rinkinys
    Spalva
    Sidabras
    Variantai
    MT BL 20
    Matmenys (LxWxH)
    53 x 35 x 3 cm
    Svoris
    2,7 kg
    Galia
    20 Wp
    20 Wp
    Kasdieninė produkcija
    80 W / val
    Skaičius modulių
    1 vnt
    Saulės sistemų rūšys
    Monokristaliniai
    Būk pirmas! Palik prekės atsiliepimą.

    Saugu pirkti

    Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
    Saugūs atsiskaitymai
    Nemokamas grąžinimas
    Nemokamas grąžinimas
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Garantuotas pristatymas
    Garantuotas pristatymas
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

    Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.