Navi sistema VENTURA S7000
Navi sistema VENTURA S7000
    Navi sistema VENTURA S7000
    Navi sistema VENTURA S7000

    Navi sistema VENTURA S7000

    fritz-208680
    1 268,97 EUR
    Variantai

    VENTURA yra vienas iš apdovanojimų laimėjusių. „Snooper“ nešiojamos navigacijos sistemos ir yra pirmoji navigacijos sistema. kuris turi maršruto skaičiavimą, ypač automobiliams ir karavanams, taip pat duomenis iš ACSI patvirtintų stovyklaviečių ir laive esančių „Atlas“ aikštelių.
    Kaip pirmoji tokio pobūdžio sistema VENTURA leidžia įvesti ilgį. Automobilio plotis ir svoris ir patvirtinimas: ArticlePerovalStatus tada tik maršrutai. kurios yra priimtinos ir saugios. Maži tiltai. Taip išvengiama siaurų kelių ir kelių, netinkamų didesnėms transporto priemonėms.

    „VENTURA S7000“ turi 7 colių plačiaekranį ekraną, kad būtų galima geriau matyti maršrutą, o krypties informacija rodoma didelė ir aiški, kad galėtumėte matyti žingsnis po žingsnio instrukcijas ir įspėjimus apie trumpus tiltus ir siauras gatves.

    S70000 yra MP3 / MP4 grotuvas ir „Freeview DVB-T“ televizorius. 7 colių ekranas suteikia kristalų aiškų vaizdą, todėl jūs nepraleidžiate savo mėgstamos programos - net ir jūsų filmų akcentai gali būti išsaugoti su SD kortele ir peržiūrimi integruotame MP4 vaizdo grotuve.

    Be to, „Bluetooth®“ technologija yra integruota kaip standartinė. taigi jums nereikės patraukti baudžiamojon atsakomybėn. kai atsakote į skambutį. „VENTURA S7000“ pasižymi „Snooper“ apdovanojimu pelningu radaro įrenginio lokalizavimo technologija. naudoja AURA pasaulinę radaro duomenų bazę. Eikite į priekines duris su balso instrukcijomis ir palaipsniui pateiktais nurodymais. Patvirtinta kelių maršrutų technologija: ArticleApprovalStatus suteikia jums maršrutą iki 16 skirtingų vietų. „VENTURA S7000“ taip pat yra daugiau nei 2 milijonai vietų visoje Europoje.

    Techniniai duomenys:

    Privalumai
    DVB-T priėmimas
    MP3 / MP4 grotuvas
    Rückfahrkameraansschluss
    Specialus maršrutinių automobilių ir gyvenamųjų priekabų maršrutų skaičiavimas
    Variantai
    S7000
    Rodyti įstrižainės
    17,8 cm
    „Bluetooth“ duomenų prieiga
    Taip
    Reguliuojami stovyklavimo parametrai
    Taip
    TMC eismo kamščio aplinkkelis
    Taip
    DVB-T
    Taip
    Būk pirmas! Palik prekės atsiliepimą.

    Saugu pirkti

    Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
    Saugūs atsiskaitymai
    Nemokamas grąžinimas
    Nemokamas grąžinimas
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Garantuotas pristatymas
    Garantuotas pristatymas
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

    Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.