Vyriški batai

Rodoma 1-24 iš 278 prekės(-ių)

Kelionių metu labai svarbu pasirūpinti tinkama apranga, kuri gali užtikrinti, kad net ir patys ilgiausi žygiai nesukels Jūsų kūnui diskomforto, jis blogai nesijaus, galiausiai, batai nenuspaus. Taigi, daugiau dėmesio reikia skirti kokybiškų batų pasirinkimui, kurių pasiūla Patogiai.lt prekybos vietoje yra labai plati. Visi puikiai žino, kad be geros avalynės net ir patys trumpiausi atstumai bus įveikiami sudėtingai, kojos ištins, jas gali nuspausti ir galiausiai susigadinsite savo kelionę. Štai todėl radus gerus batus viskas bus kur kas patogiau ir paprasčiau. Juolab, verta skirti didesnę investiciją, kadangi kartą skyrus ją – galėsite ilgus metus džiaugtis kokybiška vyriška avalyne, kuri taranus Jums ne vieną sezoną ir užtikrins, kad kiekvienų metų kelionės bus patogios kaip niekada.

Vyriški batai internetu Patogiai.lt – geriausias pasirinkimas tokiu atveju, kai norisi, kad kokybė pranoktų poreikius.

  • Batai vyrams parduodami konkurencingomis kainomis.
  • Avalynė yra labai tvirta ir kokybiška.
  • Platus stilių pasirinkimas – kiekvienam pagal jo poreikius.
  • Katalogas nuolatos pildomas.
  • Prekiaujama ne tik vyriškais batais, tačiau taip pat ir batų priežiūros priemonėmis, kurios leis užsitikrinti, kad batai ilgesnį laiką išliks puikūs.
  • Reguliariai siūlomos įvairios akcijos.

Vyriški batai gali garantuoti, kad tiek ėjimas keliais, tiek kopimas kalnais, tiek miškais – bus malonumas ne tik galvai, tačiau ir kojoms. Svarbiausia, kad šiuo metu prekyboje esantys batai ne tik funkcionalūs, tačiau ir stilingi, tad su jais visapusiškai jausitės puikiai!

Filtruojama pagal

Kaina
10 285
Gamintojas
daugiau... mažiau

Saugu pirkti

Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
Saugūs atsiskaitymai
Nemokamas grąžinimas
Nemokamas grąžinimas
Kaupkite Patogiai.lt taškus
Kaupkite Patogiai.lt taškus
Garantuotas pristatymas
Garantuotas pristatymas
Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.