Vandens talpos

Talpa vandeniui WABOX Talpa vandeniui WABOX
    Turime
    Vandens talpos

    Talpa vandeniui WABOX

    0810005NC
    7,96 EUR
    Sulankstoma talpa vandeniui WABOX. Pagaminta iš minkštos plastmasinės medžiagos. Tiekiame 10 l ir 15 l vandens talpas.
    Vandens talpa 5 l Vandens talpa 5 l
      Išparduota
      Vandens talpos

      Vandens talpa 5 l

      9977888
      13,50 EUR
      Vandens talpa iš kokybiško, patvaraus plastiko, geriamam vandeniui laikyti. Talpos tūris - 5 l. Išmatavimai: 330 x 150 x 251 (aukštis) mm.
      Vandens talpa 10 l Vandens talpa 10 l
        Išparduota
        Vandens talpos

        Vandens talpa 10 l

        9977883
        17,25 EUR
        Vandens talpa iš kokybiško, patvaraus plastiko, geriamam vandeniui laikyti. Talpos tūris - 10 l. Išmatavimai: 348 x 174 x 319 (aukštis) mm.
        Rodoma 1-5 iš 5 prekės(-ių)

        Kokybiškos vandens talpos labai plačiai naudojamos skirtingose sferose, tad tereikia džiaugtis, kad jų pasirinkimas labai platus ir kiekvienas ieškantis gali rasti tai, kas jiems labiausiai tinka. Mes prekiaujame labai skirtingomis taromis, kadangi žmonės jas perka labai skirtingų poreikių vedini. Kol vieni juose laiko ypatingą šaltinio vandenį, tuo tarpu kiti naudoja pienui.

        Prekiaujame talpomis, kurių tūris varijuoja nuo 5 litrų iki 40 litrų, tad pagal savo poreikius tikrai arsite tai, kas Jums labiausiai tinka. Žinoma, detalesnei paieškai galima susipažinti ir su gamintojais. Tačiau mes prekiaujame tik žinomų gamintojų produkcija, tad galite būti tikras, kad gausite geriausią kokybę, kuri pranoks Jūsų poreikius ir leis ilgą laiką naudotis gaminiais nesukant galvos dėl jų funkcionalumo: Brunner, Fiamma, Friedola. Kol vienos talpos yra užkemšamos, tuo tarpu kitos – atviros, tad pagal savo  poreikius galite susirasi tą variantą, kuris konkrečiai Jums tinka labiausiai.

        Užsisakykite dabar ir jau po poros dienų džiaukitės kokybiškais gaminiais, kurie padės net ir sudėtingus darbus atlikti greitai ir paprastai, o talpos ypač tvirtos, tad puikiai atlaikys ne tik skysčius, tačiau ir kitokio pobūdžio masę savo viduje. Transportavimas paprastas ir patogus, o naudojimas – funkcionalus.

        Vandens talpos bus pristatomos iki Jūsų nurodyto adreso Jums patogiu metu. Užsisakius internetu niekur nereikės eiti, juolab, reguliariai skelbiame akcijas ir nuolaidas, kurios leis įsigyti kokybiškus gaminius pigiau.

        Filtruojama pagal

        Kaina
        7 18

        Saugu pirkti

        Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
        Saugūs atsiskaitymai
        Nemokamas grąžinimas
        Nemokamas grąžinimas
        Kaupkite Patogiai.lt taškus
        Kaupkite Patogiai.lt taškus
        Garantuotas pristatymas
        Garantuotas pristatymas
        Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
        Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

        Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.