Priežiūros priemonės

Vandens filtras WM aquatec (30 - 120 l) Vandens filtras WM aquatec (30 - 120 l)
    Išparduota
    Priežiūros priemonės

    Vandens filtras WM aquatec (30 - 120 l)

    9954008
    51,00 EUR
    Nuo šiol jums nebereikės į vandenį pilti įvairias chemines medžiagas, su filtru WM aquatec švariu vandeniu galėsite mėgautis tiek namuose, tiek kelionėse su kemperiu, jachta ar vilkiku. Filtre esantys sidabro jonai sunaikina vandenyje esančius biologinius teršalus (bakterijas, virusus, grybelius). 30 - 120 l vandens talpai.
    Antifrizas WINTER BAN -100
      Išparduota
      Priežiūros priemonės

      Antifrizas WINTER BAN -100

      56601
      26,07 EUR
      Priemonė skirta paruošti žiemai geriamo vandens sistemą ir apsaugoti nuo užšalimo kemperiuose, gyvenamose priekabose, vasarnamiuose, laivuose.
      Antifrizas FrostiSept Antifrizas FrostiSept
        Išparduota
        Priežiūros priemonės

        Antifrizas FrostiSept

        9907832
        45,75 EUR
        Priemonė skirta geriamo vandens sistemai, kuri neleidžia vandens sistemai užšalti, taip pat dezinfekuoja.
        Vandens filtras WM aquatec (iki 40 l) Vandens filtras WM aquatec (iki 40 l)
          Išparduota
          Priežiūros priemonės

          Vandens filtras WM aquatec (iki 40 l)

          9980826
          25,40 EUR
          Nuo šiol jums nebereikės į vandenį pilti įvairias chemines medžiagas, su filtru WM aquatec švariu vandeniu galėsite mėgautis tiek namuose, tiek kelionėse su kemperiu, jachta ar vilkiku. Iki 40 l vandens talpai, max. 2500 l vandens.
          Rodoma 1-7 iš 7 prekės(-ių)

          Tinkama vandens sistemų priežiūra garantuoja, kad išvalyti net ir pačius sudėtingiausius prietaisus nebus sunku, juolab, sugrąžinti jiems funkcionalumą bus paprasta. Vandens sistemos priežiūros priemonės Patogiai.lt – geriausias pasirinkimas tiems, kurie nori, kad sistemos visada veiktų kokybiškai, nekalkėtų, neatsirastų nešvarumų, kurie galėtų trukdyti mėgautis įrangos funkcionalumu. Universalus valiklių komplektas naudojamas daugelio sistemų valymui, tad tai puikus pasirinkimas tiems, kurie taupo vietą, tačiau noriai valo ir prižiūri savo įrangą. Papildomai įrangai labai pasitarnauja ir vandens filtras, kuris sėkmingai pervalo vandenį. Patogiai.lt siūlo labai daug įvairių gamintojų priežiūros priemonių, tad jeigu esate konkretaus prekinio vardo mylėtojas – siūlome tai ir rinktis, kadangi tuomet jausitės ramus dėl pasirenkamos kokybės: Diesolan, FrostiSept, ACTI-FRESH, Yachticon, Pura ir daugelis kitų.

          Patogiai.lt vandens sistemos priežiūros priemonės labai įvairios, tad jeigu nepavyksta rasti ko ieškote – visada galite susisiekti su mūsų konsultantais, kurie mielai atsakys į klausimus bei padės rasti tai, kas Jums labiausiai tinka. Papildomai siūlome įvertinti nuolatos siūlomas akcijas ir skelbiamas nuolaidas, kurios sumažins kainą, tačiau nesuprastins kokybės, tad rinkitės Patogiai.lt produkcija, kuri džiaugiasi daugelis norintis tinkamai prižiūrėti savo vandens sistemas.

          Leiskite sau turėti ilgaamžę įrangą, kuri nekels jokių problemų. Minimali priežiūra prailgins jos tarnavimo laiko tarpą, tad užsitikrinkite funkcionalumą ilgam laikui.

          Filtruojama pagal

          Kaina
          8 72

          Saugu pirkti

          Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
          Saugūs atsiskaitymai
          Nemokamas grąžinimas
          Nemokamas grąžinimas
          Kaupkite Patogiai.lt taškus
          Kaupkite Patogiai.lt taškus
          Garantuotas pristatymas
          Garantuotas pristatymas
          Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
          Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

          Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.