Palapinių strypai, tvirtinimo detalės ir aksesuarai

Rodoma 1-24 iš 128 prekės(-ių)

Buvimas gamtoje – atgaiva ir kūnui, ir sielai. Jeigu norite, kad poilsis būtų kuo malonesnis ir neatsiejamas nuo puikaus miego – tokiu atveju labai svarbu įsigyti kokybišką patalpinę, kurioje galėsite ne tik miegoti, tačiau ir saugotis nuo vėjo bei lietaus. Suprantama, kad kokybiškos palapinės reikalauja ir kokybiškų priedų, kurie garantuoja, kad kartą pastatytas mobilus namss miške bus tvarus ir tvirtas. O kokybei pasiekti būtini palapinių stripai, taip pat ir palapinių tvirtinimo detalės, galiausiai, aksesuarai, kurie ne tik padeda palapinei atrodyti puikiai, tačiau tuo pačiu suteikia tvirtumo ir patogumo. Patogiai.lt palapinių strypai, tvirtinimo detalės ir aksesuarai yra patys kokybiškiausi, kaina yra konkurencinga, o užsakytos prekės Jūsų namus pasieks ypač greitai, tad taupykite laiką ir leiskite sau buvimą gamtoje paversti kuo komfortabilesniu.

Palapinių strypai, tvirtinimo detalės ir aksesuarai Patogiai.lt prekybos vietoje yra patys kokybiškiausi ir tvirčiausi ir tai garantuoja žinomų gamintojų prekiniai vardai, kurie visame pasaulyje yra pripažįstami kaip ypač kokybiškas bei ilgaamžis pasirinkimas: Outwell, DWT, Brand bei daugelis kitų. Jeigu norite, kad kokybė nebūtų brangi – sekite Patogiai.lt pasiūlymus ir įsigykite prekes su nuolaida. Jeigu turite klausimų ir nežinote, kurie stripai labiausiai tinka Jūsų palapinei – susisiekite ir mes padėsime Jums rasti tai, kas tinka bei patinka labiausiai.

Filtruojama pagal

Kaina
0 294
Gamintojas
daugiau... mažiau

Saugu pirkti

Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
Saugūs atsiskaitymai
Nemokamas grąžinimas
Nemokamas grąžinimas
Kaupkite Patogiai.lt taškus
Kaupkite Patogiai.lt taškus
Garantuotas pristatymas
Garantuotas pristatymas
Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.