Lauko dušai

Lauko dušas SOLAR Lauko dušas SOLAR
    Išparduota
    Lauko dušai

    Lauko dušas SOLAR

    9977720
    8,11 EUR
    Norite mėgautis vandens, o kartu ir saulės teikiamais malonumais. Šis lauko dušas - puiki išeitis.
    Rodoma 1-3 iš 3 prekės(-ių)

    Jeigu mėgstate turistauti miške arba savo sode – tokiu atveju užsitikrinkite, kad labai kaitriomis dienomis turistavimas išliks malonus. Vienas svarbiausių dalykų karštomis dienomis – nuolatos drėkinti savo odą. Ne tik dėl gražaus įdegio, tačiau ir dėl higienos. Šiltomis dienomis žmogus labai prakaituoja, tad nuo to gali atsirasti spuogeliai, pati oda taps negraži, paraudonuos ir teks įsigyti vaistukų, kurie gali padėti jai sugrįžti į įprastą išvaizdą. Išeitis – lauko dušai. Tai nuostabi priemonė, kuri gali padėti atsigaivinti bet kuriuo metu, ir jokio skirtumo, ar esate sode, ar miške.

    Lauko dušai – tai mobilūs iš vienos vietos į kitą transformuojami dušai, kuriuose esantis vanduo greitai įšyla. Jie gali būti pakabinami ant paprasčiausios medžio šakos, tad maudymasis taps malonus ir komfortabilus. Vidutinė lauko dušų talpa yra 20 litrų, tad esamo tūrio puikiai užteks dviems žmonėms pilnai nusimaudyti. Iš specialios medžiagos pagamintas maišelis padeda vandeniui įšilti greitai ir pasiekti optimalią temperatūrą, kad ji nebūtų nei per karšta, nei per šalta žmogaus odai. Pagamintas iš labai kokybiškos medžiagos, tad yra daugkartinis, gali būti vežamas kartu su savimi kai norite būti ramus, kad higiena kelionės metu bus tinkamai pasirūpinta.

    Siūlome platų lauko dušų pasirinkimą ir nuolatos atnaujiname savo pasiūlymus, kad kiekvienas asmuo rastų jam labiausiai tinkamą produkciją. Pasitikėkite žinomų gamintojų SOLAR, NIAGARA, JENNY, SOLAD PHF produkcija ir leiskite laiką miške arba sode lyg savo namuose!

    Filtruojama pagal

    Kaina
    8 51
    Gamintojas
    daugiau... mažiau

    Saugu pirkti

    Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
    Saugūs atsiskaitymai
    Nemokamas grąžinimas
    Nemokamas grąžinimas
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Garantuotas pristatymas
    Garantuotas pristatymas
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

    Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.