Kombinuotos sistemos

Rodoma 1-21 iš 21 prekės(-ių)

Kombinuota sistema – geriausias pasirinkimas tokiu atveju, kai norisi, kad nt ir patys ilgiausi maršrutai su transporto priemone būtų įveikiami be jokio vargo. Kombinuotos sistemos internetu apima labai daug skirtingų funkcijų, tad kiekvienas norintis važiuoti saugiai – turėtų įsigyti daugiafunkcinę pagalbininkę keliuose. Patogiai.lt siūlomos įrangos yra labai skirtingos, tad kiekvienas pagal savo poreikius gali rasti tokią, kuri Jam labiausiai tinka. Siūlome rinktis su mažu korpusu, kuris suteiks Jums galimybę patogiai stebėti vaizdą, tačiau didesne įstrižaine, kad net ir patys mažiausi ženkliukai būtų patogiai matomi. Patogi funkcija – ryškumo reguliavimas, kad kiekvienas galėtų nusistatyti pagal jam labiausiai tinkamą, žinoma, ne tik Lietuvos, bet ir visos ES žemėlapiai, taip pat, laisvų rankų įranga, aukštos klasės imtuvas,  papildomos programinės įrangos, kurios taupo Jūsų laiką.

Kombinuotos sistemos internetu kainuoja pigiai, tačiau papildomai reguliariai siūlomos akcijos, kurios padės sutaupyti dar daugiau ir tuo pačiu gauti geriausios kokybės įrangą. Jeigu nesate tikras dėl pasirinkimo – visada galite pasitarti su mūsų konsultantais, kurie mielai atsakys į visus iškilusius klausimus bei padės rasti tokią kombinuotą navigacijos ir galinio vaizdo sistemą, kokia Jums labiausiai tinka.

Patogiai.lt – vieta, kurioje rasite viską patogiam važiavimui.

Filtruojama pagal

Kaina
151 1724
Gamintojas
daugiau... mažiau

Saugu pirkti

Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
Saugūs atsiskaitymai
Nemokamas grąžinimas
Nemokamas grąžinimas
Kaupkite Patogiai.lt taškus
Kaupkite Patogiai.lt taškus
Garantuotas pristatymas
Garantuotas pristatymas
Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.