Kita

Humydry automobilinis sausintuvas
    Turime
    Humydry sausintuvas yra specialiai sukurtas mažoms erdvėms, ilgai uždarytoms ir mažai ventiliuojamoms (stalčiai, spintos, dėžės, transporto priemonės ir t.t). Ideliai tinka naudoti lengvuosiuose automobiliuose, kemperiuose, valtyse.
    Rodoma 1-2 iš 2 prekės(-ių)

    Jeigu norite, kad net ir pačios trumpiausios kelionės mašina būtų labai patogios ir apsirūpintos viskuo – tokiu atveju siūlome Jums pasidairyti Patogiai.lt prekybos vietoje, kur rasite viską, ko tik reikia. Patogiai.lt vidaus aksesuarai automobiliams internetu prasideda nuo pačių mažiausių smulkmenų ir juda link svarbių didelių aksesuarų, kurie suteiks kelionėms ne tik daugiau patogumo, tačiau taip pat ir saugumo.

    • Automobilinis sausintuvas gali garantuoti, kad pavyks ne tik sukurti tobulą klimatą mašinoje, tačiau tuo pačiu ir ilgesnį laiko tarpą išsaugoti mašinos estetiką bei funkcionalumą.
    • Papildomas privalumas – drėgmės surinkėjo papildymas internetu.
    • Labai rekomenduodamas ir dėklas, kuris yra tvirtinamas prie sėdynės. Ten galima patogiai laikyti įvairius daiktus. Palaikyti tvarką mašinoje tampa dar paprasčiau.
    • Kokybiškam vairavimui reikalinga ir peleninė. Ne tik tvarkos, tačiau ir saugumo palaikymui. Ši smulkmena kur kas svarbesnė nei galėjote pagalvoti.

    Katalogas priedų nuolatos pildomas, tad siūlome reguliariai lankytis Patogiai.lt prekybos vietoje ir susipažinus su pasiūla pasirinkti tai, ko Jums labiausiai reikia.

    Patogiai.lt transporto priemonės vidaus aksesuarai yra labai įvairūs, tad peržiūrėkite juos ir susiradę tinkamus – užsisakykite. Priedai pasieks Jūsų namų duris  vos per kelias dienas, tad neteks ilgai laukti. Prekėms yra suteikiama grąžinimo garantija, tad pasinaudokite šia galimybe ir leiskite sau sėkmingai grąžinti prekes tokiu atveju, jeigu gautas daiktas netiko.

    Patogiai.lt – viskas, ko Jums reikia yra vienoje vietoje.

    Filtruojama pagal

    Kaina
    7 8

    Saugu pirkti

    Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
    Saugūs atsiskaitymai
    Nemokamas grąžinimas
    Nemokamas grąžinimas
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Garantuotas pristatymas
    Garantuotas pristatymas
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

    Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.