Hamakai

Rodoma 1-24 iš 100 prekės(-ių)

Norite sugrįžti į vaikystę ir daryti tai kuo dažniau? Tokiu atveju hamakas – puiki priemonė, kuri leis suptis vėjyje, atsipalaiduoti ir pamiršti visas negandas, paprasčiausiai pasinerti į atsipalaidavimo jūrą bei suptis taip, kaip supa gamta. Hamakai – viena patraukliausių atsipalaidavimo priemonių. Jie perkami ne tik tada, kai norisi susikurti tobulą poilsio kampelį namuose. Tai puikus pasirinkimas keliaujantiems, kadangi atvykus į sodybą arba mišką galima pririšus prie dviejų medžių pasigaminti hamaką ir jame ilsėtis. Dar puikiau – šiltomis vasaros naktimis jame galima miegoti ir sapnuoti vėją, kuris jus supa.

Galime pasiūlyti labai daug skirtingų hamakų, tad esame tiki, jog kiekvienas susiras tokius, kokie jam labiausiai patinka. Nuo standartiniu, kurie skirti gulėjimui iki tokių, kurie mažesni, tad puikiai tiks sėdintiems. Tokie nedideli hamakai, kurie taip pat tampa puikia atsipalaidavimo vieta, labai rekomenduojami terasose, balkonuose, kur nėra daug vietos, tačiau norisi susikurti tobulą poilsio vietą. Kartu su hamakais parduodame ir visą reikalingą įrangą, kuri užtikrina, kad supimasis bus maksimaliai malonus. Nuo pačių hamakų iki tvirtinimo detalių komplektų, kuriuos visada rekomenduojame turėsit savo namuose, kaip atsarginius. Nors hamakai išlaiko labai didelį svorį ir labai didelį siūbavimą, tačiau  atsarginės dalys leis visada būti ramiu, jog sugedęs daiktas bus greitai ir paprastai sutvarkytas.

Hamakai – nuostabus poilsio kampelis, kuris leis atsipalaiduoti ir pasinerti į relaksacijos erdvę. Kai norisi, kad buvimas gamtoje būtų maksimaliai atpalaiduojantis.

Filtruojama pagal

Kaina
0 396
Gamintojas
daugiau... mažiau

Saugu pirkti

Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
Saugūs atsiskaitymai
Nemokamas grąžinimas
Nemokamas grąžinimas
Kaupkite Patogiai.lt taškus
Kaupkite Patogiai.lt taškus
Garantuotas pristatymas
Garantuotas pristatymas
Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.