Čiaupai ir maišytuvai

Maišytuvas CHARISMA
    Turime
    Čiaupai ir maišytuvai

    Maišytuvas CHARISMA

    9971835
    126,10 EUR
    Metalinis maišytuvas CHARISMA (be jungiklio) statomas, kaip buitinis čiaupas. Rekomenduojamas montavimo angos spindulys - 30-35 mm, 6 bar. Chromo spalvos. Specialiai Bürstner automobiliams.
    Rodoma 1-2 iš 2 prekės(-ių)

    Patogiai.lt čiaupai ir maišytuvai internetu – geriausias pasirinkimas tiems, kurie ieško kokybės už prieinamą kainą. Siūlome įvertinti plačią pasiūlą bei rasti tokius čiaupus, kurie Jums labiausiai tinka. Platus pasirinkimas bei detalios konsultacijos garantuos, kad investuojami pinigai greitai atsipirks funkcionaliu ir kasdien naudojamu čiaupu.

    Čiaupai ir maišytuvai internetu Patogiai.lt prekybos vietoje yra labai įvairūs, tad peržiūrėkite pasiūlymus, kad pavyktų rasti Jums labiausiai tinkamą variantą. Vieni – didesni ir tuo pačiu tinka erdvėms vonioms arba virtuvėms, kiti – mažesni, tad juos dažniausiai renkasi kompaktiškumo ieškantys žmonės.

    Ką geriausia rinktis namuose?

    Kol vieniems atrodo, kad maišytuvas yra funkcionalesnis pasirinkimas, kadangi kur kas paprasčiau surasti tobulą vandens temperatūros balansą, tuo tarpu kitiems labiausiai patinka čiaupai, kurie atskiria karštą ir šaltą vandenį. Žinoma, su maišytuvu tai padaryti taip pat labai paprasta, tad geriausia vertinti vietos niuansus, kadangi taip rasite Jums labiausiai tinkamą prekę.

    Papildomai Patogiai.lt siūlo susipažinti ir su kelioniniu dušu, kuris leis Jums kiekvieną rytą pradėti nuo dušo net ir tokiu atveju, jeigu esate miške. Kelioniniai dušai taip pat dažnai naudojami soduose, sodybose, kur nėra galimybės nusiprausti po tekančiu vandeniu.

    Užsisakius dabar čiaupai bei maišytuvai internetu pasieks jūsų nurodytą adresu vos per kelias dienas, tad taupykite laiką ir leiskite sau kiekvieną dieną naudotis patogia įrangą.

    Filtruojama pagal

    Kaina
    3 127

    Saugu pirkti

    Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
    Saugūs atsiskaitymai
    Nemokamas grąžinimas
    Nemokamas grąžinimas
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Garantuotas pristatymas
    Garantuotas pristatymas
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

    Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.