Apdaila

Apdailos juosta Apdailos juosta
    Turime
    Apdaila

    Apdailos juosta

    13991R
    24,65 EUR
    Dekoratyvinė apdailos juosta CHROME DETAIL-STYLING, spalva - chromas, savaime prisiklijuojanti, skirta automobilio išorės apdailai.
    Rodoma 1-2 iš 2 prekės(-ių)

    Daugeliui jo transporto priemonė yra vienas svarbiausių daiktų gyvenime, tad visiškai natūralu, kad nemažai yra investuojama ne į transporto priemonės funkcionalumą, kad ji galėtų kiekvieną dieną atlikti pačius įvairiausius darbus, tačiau ir į estetiką, kadangi norisi, kad su mašina kasdieniniai maršrutai būtų įveikiami be jokio vargo. Transportų priemonių apdaila – geriausias pasirinkimas, koks tik egzistuoja, kadangi kaina yra labai maža, tačiau su tinkama apdaila naujam gyvenimui galėsite prikelti net ir labai seną transporto priemonę. Užsisakius dabar jau po poros dienų galėsite džiaugtis geriausios kokybės apdailos priemonėmis, kurias Jums siūlo Patogiai.lt. Kadangi prekiaujama tik žinomiausių gamintojų prekiniais vardais – tai garantuoja geriausią kainos ir kokybės santykį, kuris Jums tarnaus ilgai.

    Jeigu Patogiai.lt kataloge siūloma mašinos apdaila Jums netinka ir ieškote kažko kito – visada galite susisiekti su konsultantais, kurie pagal Jūsų poreikius pateiks rekomendacijas bei padės rasti tai, kas Jums labiausiai tinka. Jeigu gavote tai, kas kas neatitinka Jūsų poreikių – visada užsakytas prekes galima grąžinti, tad pasinaudokite atviromis galimybėmis ir leiskite sau gauti geriausią kokybę už pačią patraukliausią kainą.

    Suteikite savo transporto priemonei kur kas daugiau funkcionalumo ir kiekvieną dieną tikslo link važiuokite su pačiomis geriausiomis transporto priemonėmis. Atrasite funkcionalumą ir kelionės malonumą, kurį jums gali pasiūlyti ir Patogiai.lt.

    Filtruojama pagal

    Kaina
    24 29

    Saugu pirkti

    Saugus atsiskaitymas Patogiai.lt parduotuvėje
    Saugūs atsiskaitymai
    Nemokamas grąžinimas
    Nemokamas grąžinimas
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Kaupkite Patogiai.lt taškus
    Garantuotas pristatymas
    Garantuotas pristatymas
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje
    Didžiausias pasirinkimas Lietuvoje

    Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau apie naudojamus slapukus skaitykite privatumo politikoje.